Voor onbeperkte scherm vervanging voor uw telefoon met geselecteerde Carphone Warehouse SIM only aanbiedingen

Maak je geen zorgen…je bent niet alleen. Die enorme scheur in de zijkant van je Samsung Galaxy s scherm. Nauwelijks kunnen lezen van berichten op je iPhone-scherm. Je bent gewoon een ander slachtoffer van kwetsbare smartphone schermen en hun voorliefde voor de smash tweede ze in contact komen met iets steviger dan uw zak. Het zal komen als een troost, maar je bent in een zeer groot bedrijf.

Nou, als een ridder op zijn ros, Carphone Warehouse heeft gereden in om te verlichten van deze fout bezaaide epidemie. De laatste SIM only promotie wil opslaan van uw ellende door het hebben van het scherm van uw smartphone op het hart.

Pak één van de geselecteerde SIMO tarieven nu, en het zal gooien in een dubbele laag van bescherming voor uw telefoon:

1. Onbeperkt scherm vervanging voor een jaar – net als het klinkt, dit is een garantie voor een onbeperkt scherm vervanging van uw mobiele telefoon voor een heel jaar (met alleen opvouwbare schermen uitgesloten). Het enige wat u betaalt is € 25 per keer om de kosten te dekken van de op dezelfde dag courier service en de daaropvolgende terugkeer van het apparaat.

2. Een gratis screen protector – als je verbeelden een van die dikke stukjes transparante plastic look en feel akelige, dan zullen we die angsten wegnemen. Carphone Warehouse geeft je een Crystalusion screen protector – het is een soort van vloeibare glas bescherming die een praktische (en nog veel meer aantrekkelijke) alternatief voor de traditionele screen protectors.

In aanmerking komen SIM only aanbiedingen van Carphone Warehouse

Deze aanbieding is momenteel alleen geldig wanneer pak je een SIM only deal van Carphone Warehouse (niet op contracten of SIM-vrij). Niet alle tarieven zijn opgenomen, maar het is echt gemakkelijk om te zien welke dat zijn.

Ga dan naar de Carphone Warehouse website en kijk uit voor de SIMO deals duidelijk gelabeld met de promotie. Let op dat deze aanbieding is exclusief online beschikbaar – rock tot aan uw winkel en vragen voor dit en wees voorbereid op een ontmoeting met verwarde gezicht.

We hebben afgerond tot op een aantal van onze favoriete items hieronder, maar er zijn veel meer op de website om uit te kiezen.

Waarom kopen bij Carphone Warehouse?

Iedereen kent de naam ‘Carphone Warehouse‘, maar wat is het dat maakt de retailer echt opvallen?

Het verstrekken van ‘tekst om te schakelen’ functies – zodat je makkelijk veranderen in de loop van uw nummer wanneer u overschakelt contracten -, alsmede telefoon-handel-ins om geld te besparen met je oude telefoon, Carphone is het werken om uw aankoop zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Combineer dat met Carphone de volgende dag levering garantie en klik en verzamel opties van 850 winkels en de high-street retailer is op zoek als een sterke optie – ontdek de meest actuele prijzen en aanbiedingen met onze Carphone Warehouse aanbiedingen gids.