Hier is meer en meer bewijs van Dell is het werken op een laptop met een uitklapbare display

Een andere Dell-octrooi ontstaan, die aangeeft dat het bedrijf werkt aan een soort van een laptop met een opvouwbaar scherm, of in dit geval, een dual-screen affaire – concepten die min of meer hetzelfde, hoewel de uitvoering is duidelijk verschillend.
In het geval van het gebruik van een paar afzonderlijke schermen – in tegenstelling tot een continue OLED-film zoals aangegeven in een eerdere Dell octrooi – de belangrijkste is natuurlijk om het apparaat geeft elkaar zo naadloos mogelijk te maken als ze uitgeklapt zijn, en deze frisse octrooi, gespot door Windows Laatsteis voor een scharnier die tot doel heeft om dit te doen.
Het voorstel is een “smalle breedte dubbele as” scharnier (compleet met tandwielen die is aangesloten op elk scherm) die zou vertrekken “minimale afstand” tussen de twee schermen.
Vermoedelijk het idee is dan dat dit een zeer minimale afstand zal bijdragen aan de illusie van het apparaat wordt slechts een enkel scherm wanneer het ontvouwde zich plat op een tafel of ander oppervlak.
USPTO Dell patent
(Image credit: USPTO) Zoals opgemerkt in het octrooi, een scharnier mechanisme robuust te zijn voor de betrouwbaarheid eindigt, en normaal gesproken zou interfereren met het doel van proberen te houden van de beeldschermen zo dicht bij elkaar en zo naadloos mogelijk – maar de sleutel ligt in de Dell-uitvoering hier.
Dell legt uit: “het Scheiden van een gesynchroniseerde de scharnieren van een koppel-mechanisme kunt breedte tussen de assen worden aangedreven door tandwielen grootte onafhankelijk van het koppel behoeften. Het koppel mechanisme verschuift weg van de tandwiel-mechanisme te verminderen cap-size in de versnelling mechanisme, waardoor een schonere en meer welsprekend systeem verschijning.”
Het gewicht van het bewijs
Natuurlijk, gewoon omdat een patent betekent niet dat Dell eigenlijk van plan om deze technologie – het zou zomaar kunnen zijn een concept van het bedrijf heeft gespeeld rond, die niet zal ooit gebruikt worden in een concreet product, dat raakt de planken.
Echter, de groeiende gewicht van het bewijs zeker suggereert Dell heeft een soort van laptop met een uitklapbare display in de werken, en inderdaad het bedrijf heeft onlangs aangegeven dit het geval is – hoewel er nog steeds problemen om opgelost te worden met de uitvoering van een dergelijk apparaat.
Dus, dit bijzonder scharnier mechanisme kan slechts een deel van de puzzel van een bredere opvouwbare oplossing.
Rivaal laptop maker Lenovo heeft al een ThinkPad X1 tablet met een opvouwbare OLED-2K-display dat wij hadden de mogelijkheid om te spelen met.