Hoe koop je de beste Amazone rugzak voor school: onze top picks

Het uitkiezen van de beste rugzak voor de school is een belangrijke beslissing, voor elke aanstaande student. Het moet functioneel, comfortabel, betaalbaar en voor sommige mensen, zelfs modieus. Om u te helpen de beste optie voor uw behoeften, hebben we een lijst samengesteld van de top rugzakken voor school van Amazon.

Onze picks zijn de top-rated rugzakken Amazon dat de specificaties van de aanbieding speciaal voor studenten. Deze functies, waaronder padding aan de bescherming van laptops, multi-compartimenten voor schoolspullen, verstelbare en gevoerde schouderbanden, waterdichte materialen en stijlvolle ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een laptop rugzak voor het beschermen van uw tech, een sportieve tas voor het vervoeren van uw spullen, of een trendy rugzak dat is ook functioneel, we hebben u gedekt met een verscheidenheid van verschillende keuzes.

We weten ook dat de prijs ook een belangrijke factor en gelukkig voor u de rugzakken van Amazon ongelooflijk betaalbaar. Onze lijst bevat een prijsklasse van $18/£13.89 -$59/£68.40, er is dus een rugzak voor elk budget.

Onze selecties, gerangschikt van het goedkoopste tot de duurste, rekening houden met online-beoordelingen, reputatie van het merk, product vermogen en unieke functies om u te helpen kiezen door het doolhof van keuzes voor u beschikbaar.

Dit zijn producten die we nog niet hadden in onze test labs, maar op basis van ons advies van deskundigen en kennis van de meest gerenommeerde merken, wij denken dat deze zijn de moeite waard te kijken naar.

De beste Amazone van rugzakken voor school:

(Image credit: Amazon)

AmazonBasics Klassieke School Rugzak

Betaalbare en functionele

Belangrijkste Kenmerken: laptop zak, verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, verstelbare gevoerde schouderbanden, kant fles water zakken | Afmetingen: 12.2″ x 6″ x 15,8″ | Gewicht: 87 kg

Lichtgewicht

Betaalbaar

Klittenband aan de zijkant zakken

Als u op zoek bent naar een no-nonsense rugzak met een klassiek ontwerp, dan is de Amazonbasics school rugzak is een fantastische optie. De rugzak beschikt over een laptop sleeve in het hoofdvak met een rits aan de achterkant om veilig uw stash dingen. De rugzak bevat ook een voorvak voor schoolspullen en twee zakken aan de zijkant voor een snelle toegang.

De duurzame rugzak is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, en is voorzien van verstelbare gewatteerde schouderbanden voor extra comfort. Misschien wel de beste feature is de kostprijs, momenteel geprijsd op $18/£14..

XDesign Travel Laptop Backpack

(Image credit: XDesign)

XDesign Reizen Laptop Rugzak

Voorzien van een USB-oplaadpoort en hoofdtelefoonaansluiting

Belangrijkste Kenmerken: 16-inch laptop sleeve, hoofdtelefoonaansluiting, ingebouwde USB-poort, anti-diefstal zak, veiligheids-slot | Afmetingen: niet voorzien | Gewicht: 1.2 kg

Gemaakt van waterbestendig materiaal

Grote capaciteit

Bevat anti-diefstal zak

De Amazon ‘ s Keuze XDesign rugzak vol met functies die ideaal zijn voor de middelbare school en studenten. De grote capaciteit van de rugzak beschikt over een laptop zak voor computers tot 16-inch en meerdere zakken voor extra opslag. De XDesign tas bevat een externe USB-poort, dus u kunt u kunt de plug een mobiele macht van de hub in op het binnen-en het opladen van uw apparaten op de weg. De rugzak biedt ook een hoofdtelefoon aansluiting zodat je kan luisteren naar muziek hands-free .

De rugzak is bekleed met duurzaam, maar toch ademende oxford stof, en de buitenste materiaal is water-resistent voor het beschermen van uw school levert. De tas beschikt ook over een front-gesp voor extra veiligheid en een anti-diefstal rits aan de achterkant. Het beste deel over deze rugzak is dat het alleen zal u terug $19.99.

(Image credit: Mancro)

Mancro College Rugzak

Multifunctionele rugzak met anti-diefstal beveiliging

Belangrijkste Kenmerken: 15,6-inch laptop sleeve, ingebouwde USB-poort, 10+ compartimenten, waterdicht materiaal en is voorzien van slot | Afmetingen: 20″ x 12.2″ x 5,7″ | Gewicht: 1.5 kg

Ingebouwde USB-poort

Anti-diefstal slot inbegrepen

Verkrijgbaar in verschillende kleur keuzes

De Mancro rugzak is ontworpen voor studenten met meer dan tien verschillende compartimenten voor al uw school het aanbod de behoefte. De rugzak geschikt voor een 15,6-inch, 15-inch en 14-inch laptop, en bevat de belangrijkste vakken voor uw iPad, oplader, ordners, boeken en meer. De tas beschikt ook over een ingebouwde USB lader aan de buitenkant en een ingebouwde oplaadkabel binnen, dus u kunt de plug een mobiele power hub in de binnenkant voor een snelle en gemakkelijk opladen.

De waterdichte rugzak is gemaakt van duurzaam nylon, en de gebogen vorm van de gevoerde schouderbanden bieden ondersteuning voor de hele dag te dragen. We hebben links het beste voor het laatst dat de sluiting van de tas. Dit stelt u in staat om al uw bezittingen veilig, of het nu voor school of op reis.

AmazonBasics Laptop Computer Backpack

(Image credit: Amazon)

AmazonBasics Laptop Rugzak

Past maximaal 17-inch laptops

Belangrijkste Kenmerken: gewatteerde hoes voor laptop, multi-compartimenten, 17-inch laptop sleeve, gevoerde schouderbanden, side mesh-water fles zakken | Afmetingen: 12″ x 4.5″ x 17,5″ | Gewicht: 1.98 kg

Gewatteerde hoes voor laptop

Multi-compartimenten

Gevoerde schouderbanden

Deze top-rated AmazonBasics rugzak heeft meer dan 4.000 online reviews is onze top pick voor laptop rugzakken. De rugzak past tot 17-inch laptops en heeft een gewatteerde hoes te beschermen terwijl u onderweg bent. De tas biedt ook verschillende compartimenten van verschillende groottes, zodat er een ruimte voor het vervoeren van je lader, telefoon, sleutels, pennen, en nog veel meer. Er is zelfs een kleinere etui is speciaal ontworpen voor een tablet.

De AmazonBasics rugzak biedt ook zijvakken, zodat u eenvoudig kunt opslaan flessen water of uw telefoon voor eenvoudige toegang. Omdat de tas is ontworpen voor het meenemen van laptops, de schouderbandjes zijn zwaar gewatteerde en verstelbare voor extra comfort gedurende uw school dag.

 SwissGear 1900 Scansmart

(Image credit: Zwitserse Gear)

SwissGear 1900 Scansmart TSA Laptop Rugzak

Duurzaam en uitstekend geschikt voor op reis

Belangrijkste Kenmerken: 17-inch laptop sleeve, gevoerde schouderbanden, ademende zijde compartimenten, gewatteerde rug paneel | Afmetingen: 13.5″ x 9″ x 18.5″ | Gewicht: .65 lbs | Capaciteit: 31L

TSA-goedgekeurde tech compartiment

Gemaakt van waterafstotend materiaal

Voorgevormde schouderbanden

De SwissGear 1900 Scansmart is niet alleen een uitstekende rugzak voor school, maar het is ook perfect voor op reis. De rugzak beschikt over lay-flat techniek die beschermt een 17-inch laptop en opent snel voor een probleemloze vliegveld ervaring. Er is een tweede hoes voor een iPad en diverse andere compartimenten voor het opslaan van uw telefoon, sleutels, oplader, notebooks en nog veel meer. De SwissGear rugzak ook voorzien van een groot voorvak met rits voor snelle toegang en twee grote mesh zijpanelen voor het opslaan van grote flessen water of een verandering van kleren.

De duurzame rugzak is gemaakt van weerbestendig polyester materiaal voor intensief dagelijks gebruik en barre omstandigheden. De tas is ook voorzien van verstelbare, voorgevormde schouderbanden en een padded achterkant met de luchtstroom ventilatie-technologie.

Niet het vinden van de juiste rugzak voor u? We hebben een lijst van andere populaire merken van Amazon voor u om te controleren.

Bent u geïnteresseerd in andere terug naar school deals? U kunt zien dat onze roundup van de beste back to school verkopen: aanbiedingen op laptops, tablets, smartwatches & meer.

Als u op zoek bent naar een nieuwe laptop kunt u onze roundup van de beste laptops van onder de $500 en onze 10 tips voor het kopen van een terug-naar-school-laptop.