Nog in de rouw Silent Hill: P. T.? Merk plaagt meer Konami horror is op de weg

De vermelding van wedstrijden stelt de laatste is een mogelijkheid als, tot op heden, Silent Hill niet heeft alle concurrentie-of multiplayer aspecten die kunnen rechtvaardigen wedstrijden.
Terug in juli, Konami Entertainment diende een merk met de Canadese overheid voor Silent Hill, onder vermelding van het handelsmerk zou worden voor “videogames, computer-games diensten” (via Spel Rant).
De volledige beschrijving van de dienst staten zal het merk worden gebruikt voor: “Het leveren van online videogames; het verstrekken van online computer games; het verstrekken van informatie op het gebied van videogames; het verstrekken van informatie op het gebied van computer games; het regelen, organiseren en uitvoeren van videogame-wedstrijden; het regelen, organiseren en uitvoeren van computer game wedstrijden.”
De terugkeer van de mist
(Image credit: Konami)
Dit merk indienen suggereert dat konden we zien meer Silent Hill-games in de toekomst, en dat is niet per se verrassend gezien de laatste opleving van reboots en remasters.
Konami zou kunnen kiezen om te volgen in Capcom ‘ s stappen door het herbouwen van een van de meer populaire Silent Hill games, zoals Silent Hill 2, of zelfs het remasteren van een aantal van haar titels. Echter, er is ook de mogelijkheid om de vennootschap zal ervoor kiest om de franchise een moderne reboot.

Het is alweer een tijdje geleden hebben we een nieuwe Silent Hill game. Terwijl we kregen een voorproefje van Konami horror terug in 2014, met Silent Hill: P. T., er geen sprake is van een kern Silent Hill-game uitgebracht na 2012, maar het lijkt erop dat dat zou veranderen.
Echter, het is de moeite waard op te merken dat Konami zou gewoon het indienen van het merk te houden Silent Hill in de familie, als het bedrijf zelf niet gebleken dat het werken op alles Silent Hill-gerelateerd.