Veel Surface Pro 6 en het Oppervlak van Boek 2 modellen plotseling wordt gesmoord

Sommige gebruikers deden suggereren dat de beperking gestopt bij het loskoppelen van een Oppervlak Dock of AC-adapter, terwijl anderen suggereren dat antivirus-software kan de oorzaak zijn. Wat kan de wortel van dit alles is een firmware-update. Een onlangs uitgebracht voor de Surface Pro 6.
De boosdoener voor de bandbreedteregeling is onduidelijk, maar de systemen in deze gevallen zijn het melden van een “BD PROCHOT” CPU vlag die aangeeft dat een bepaalde component in de computer te warm, wat resulteert in de CPU throttling tot een daling van de temperaturen in de computer. Helaas, de beperking niet te stoppen, als de 400 mhz kloksnelheid blijft voor sommigen zelfs na het afsluiten en opnieuw opstarten van de computer.