Walmart heeft het Apple-Horloge-Serie 3 op de verkoop en terug naar $199

Als je hebt gewacht voor de prijs te laten vallen op de best verkochte Apple Horloge, dan bent u in geluk. Walmart heeft het Apple-Horloge-Serie 3 op de verkoop en terug naar $199. Dat is een 80 dollar korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de smartwatch. Als u op zoek bent naar een groter display, Walmart heeft ook de 42mm Apple-Horloge 3 te koop voor $229.

Het Apple-Horloge 3 is geladen met gezondheid gerichte functies, terwijl ook het houden van u de verbinding met de buitenwereld. De smartwatch tracks populaire trainingen, aantal verbrande calorieën, de dagelijkse activiteiten, en biedt het meten van de hartslag. Het Apple-Horloge zal zelfs u op de hoogte wanneer een ongewoon hoge of lage hartslag wordt gedetecteerd.

De waterdichte horloge met GPS-technologie en biedt een indrukwekkende 18-uur levensduur van de batterij. Het Apple-Horloge biedt ook basic smartwatch functies, zoals de mogelijkheid tot het streamen van muziek, berichten versturen, meldingen ontvangen, en meer.

De Apple Horloge 4 is momenteel ook te koop, maar nog steeds zal u terug $349. Dit maakt de $199 prijs op de Series 3 zeer aantrekkelijk. We weten niet hoe lang Walmart zal de smartwatch terug te koop, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Ontdek meer Apple horloge verkopen met de beste goedkope Apple Horloge prijzen en aanbiedingen die er momenteel beschikbaar zijn.

Bent u geïnteresseerd in andere smartwatches? Ook hebben wij de beste goedkoop Fitbit verkoop prijzen en aanbiedingen die er nu gebeurt.