Kogan het afranselen van een 55-inch QLED TV voor slechts $800

Het krijgen van jezelf een merk, nieuw tv-toestel dat beschikt over QLED technologie betekent dat je nodig hebt om uit te shell ten minste een paar duizend dollar, zo niet meer. En groter het paneel, de heftier het prijskaartje.
Terwijl de nieuwe Kogan QLED TV belooft een uitstekende beeldkwaliteit, het is belangrijk op te merken dat je waarschijnlijk gewoon betalen voor de display van het bedieningspaneel. Het zou verkeerd zijn om de prestaties te vergelijken van de Kogan TV met de wil van Samsung, zoals de gebruikersinterface en de verwerking van kracht zal sterk variëren.
Hoewel dit is gewoon de pre-sale prijs, Kogan is het gooien van in een gratis verzending aan te zoeten met de deal. De aanbieding vervalt, 30 augustus, waarna de prijs zal omhoog gaan met $100 tot $899.99. Hoewel dit is nog steeds vrij goedkoop voor een QLED TV, klik op de groene knop hieronder als u wilt opslaan van een enorme bundel op een merk-nieuwe 4K-televisie. Quantum dot is dezelfde technologie die wordt gebruikt in diverse populaire tv-sets, zoals die van Samsung en LG, en zorgt voor de kwaliteit van de foto is helder, met levendige kleurweergave en intense contrasten.
Op de achterkant van de televisie zijn zes poorten, vier HDMI-en twee USB – naast Wi-Fi en LAN-verbindingen.

Functie-verpakt

U hoeft niet om duizenden dollars te besteden aan een nieuwe 4K-TV die beschikt over een QLED paneel. Kogan de nieuwe 55-inch QLED TV is slechts 0 nu, en de verzending is gratis. Dit is een voorverkoop bieden, hoewel, en alleen beschikbaar tot en met augustus 30, dus een wriemelen op om jezelf een groot deel op de nieuwste televisie.
Bekijk De Deal
Maar toch, de nieuwe 55-inch Kogan QLED TV is uitgerust met apps voor het streamen van Netflix, YouTube en alle free-to-air kanalen, en draait op het Linux Slimme besturingssysteem. De afstandsbediening komt ook met YouTube en Netflix knoppen voor snelle toegang tot uw favoriete sites.
Dat alles voor onder de 0 is een koopje!
Kogan 55-inch QLED TV | 9.99
Ondanks de lage prijs, Kogan nieuwe QLED TV beschikt over een 4K UltraHD bijna bezel-less-display met 3,840 × 2,160 resolutie op 60Hz.
Kogan, echter, heeft ” slechts debuteerde eigen QLED smart-TV op slechts een fractie van de kosten te helpen “Aussies bespaar duizenden dollars”. De nieuwe 55-inch QLED TV is up voor pre-order voor slechts € 799.99 – waardoor het de meest betaalbare QLED TV beschikbaar in Australië, zoals die nu is en zal beginnen met de verzending naar de klanten op 30 augustus.