Wales vs Engeland live stream: hoe kijken de huidige internationale rugby 2019 online vanaf elke locatie

Na een nogal eenzijdige 33-19 wedstrijd afgelopen weekend op Twickenham, Wales en Engeland zal worden geconfronteerd af voor de tweede wedstrijd van een double-header in voorbereiding voor de Rugby World Cup in 2019. Zorg dat u niets mist van de actie met onze volledige gids over hoe de live stream van Wales tegen Engeland.

Wales vs Engeland rugby unie – waar en wanneer

Wales en Engeland zal face-off in de tweede warming-up Test match voor de Rugby World Cup op zaterdag 17 augustus. De wedstrijd zal worden gehouden in het Prinsdom Stadium in Cardiff.

De aftrap zal zijn om 2.15 uur BST – u kunt alle van uw het bekijken van de opties voor deze show.

Overschakelen van Twickenham afgelopen weekend naar Prinsdom Stadium in Cardiff, Wales zijn weer terug op hun thuismarkt. We kunnen ons voorstellen dat Engeland zijn wandelen in dit overeen met een gerust gevoel – Wales niet zo veel.