West-Indië vs India live stream: het horloge 2019 Test cricket overal

Na het verlies van alle drie T20 botsingen en twee ODIs van India ‘ s tour, de West-Indië zal worden in de hoop om dingen te draaien in de serie met de langere vorm van het spel van deze week. India, ondertussen beginnen de twee-match Test-serie met een oog op hun eerste win in alle formaten, terwijl het spelen in het Caribisch gebied. Het moet zorgen voor een aantal dwingende Test match cricket, en u kunt kijken naar de hele zaak vanaf vrijwel elke locatie met een West-Indië vs India live stream.

West-Indië vs India – waar en wanneer

De data, tijden en locaties voor de twee-match Test-serie zijn als volgt:

1e Test Sir Vivian Richards Stadion, Noord-Geluid, Antigua – 22 tot en met 26 augustus

2e Test Sabina Park, Kingston, Jamaica – 30 augustus tot 3 September

Elke wedstrijd begint om 9.30 uur plaatselijke tijd. Dat is dus 7 uur IST en 2.30 uur best ebay-lid, iedere dag van de eerste Test en 8 uur ‘ s avonds IST en 3.30 uur best ebay-lid, voor de tweede Test.

De taak voor de Windies ziet er allemaal nog rooskleurig als we rekening houden dat ze zullen worden geconfronteerd met een team die hebben geslagen en hen in de 21 opeenvolgende Testen wedstrijden. De niet-afgetopte Shamarh Brooks en Rahkeem Cornwall beide zijn opgesteld in de West-Indië squad, terwijl John Campbell, behoudt zijn plaats na zijn Test debuut eerder dit jaar