De Samsung Galaxy Note 10 prijs cut: bespaar tot $700 bij Best Buy

Meer informatie over de Opmerking 10 met onze handen op de Samsung Galaxy Note 10 review.De Galaxy Note 10 is officieel beschikbaar om te bestellen vandaag de dag en om dat te vieren Best Buy biedt tot 0 in besparingen op de Samsung smartphone. Vanaf vandaag tot en met September 2, kunt u besparen op de Galaxy Note 10 en Noot 10 Plus door middel van een in aanmerking komend met de handel in en de activatie. Als u niet beschikt over een telefoon naar de handel-in, kunt u ook opslaan 0 met de activering van Verizon, vodafone of T-mobile. Plus, de Beste Koop is met een gratis periode van zes maanden proef van Spotify Premium met uw aankoop van de Galaxy-smartphone.Zoals we hierboven vermeld, deze promotie is een tijdelijke aanbieding die afloopt op 2 September. De Beste Koop deal is alleen geldig voor een in-store trade-in van een smartphone in goede staat. Als u niet beschikt over een telefoon om de handel in kunt u nog steeds bespaar 0 op de Galaxy Note 10 met een in aanmerking komend activering en ontvang een gratis periode van zes maanden proef van Spotify Premium. De Samsung Galaxy Note 10 beschikt over een 6,3-inch scherm, terwijl de Note is voorzien van een groter 6.8-inch beeldscherm, beide met Full HD-resolutie. De Galaxy-telefoons zijn voorzien van een 10MP camera aan de voorzijde die zit discreet in het midden van de telefoon en ontvangt een verbeterde video-opname-ervaring dankzij de Live Focus Video functie. De Opmerking 10 Plus biedt ook een DepthVision de camera dat de Noot 10 van de toelichting ontbreekt en biedt een geringer langere levensduur van de batterij. De Galaxy Note 10 packs 8GB RAM-geheugen en 256 gb opslag en de Toelichting 10 Plus biedt een 512-GB opslag optie en bestaat uit 12 gb RAM. De telefoons zijn beschikbaar in de Aura Zwart, Glans Wit en een Blauw kleur, dat is de exclusieve tot de Beste Koop.Winkel andere aanbiedingen met de beste Samsung Galaxy Note 10 aanbiedingen en plannen er nu gebeurt. Als u geïnteresseerd bent in de Toelichting 10 Plus kunt u ook lezen in onze handen op de Samsung Galaxy Note 10 Plus review.