Win ROG tech op PAX West 2019


Wij raden u aan na te bootsen de Techradar redactie en uitvoering van uw eigen hands-on onderzoek, het meten van precies die functies zal het verbeteren van uw mobiele game-ervaring. U kunt het spelen van de demo ‘ s van PUBG of Fortnite om een idee te krijgen van hoeveel beter deze veeleisende games draaien op een systeem dat specifiek is ontworpen voor hen, in vergelijking met je huidige telefoon.

Vergeleken met dat alles, Republic of Gamers’ (ROG ‘ s) 2019 stand zouden bieden wat PAX deelnemers liefde vandaag—swag raffles, battle royale wedstrijden, en online persoonlijkheden, maar het is ook het brengen van iets dat geheel nieuw in de tabel.
PAX West deelnemers komen meestal om te proberen de nieuwste indie games op de top-end Pc ‘ s en laptops. De games en tech veranderen met de tijd, maar je nog steeds om te verkennen, om te voldoen aan de industrie-experts en beroemdheden, en veel gratis spullen.
Welke dag tussen 30 augustus tot en met September 2nd je het kan maken om de ROG stand, zult u wilt om lekker vroeg, vooral als je denkt dat je een battle royale expert. Het is de beste manier om ervoor te zorgen dat u bent ingegaan om te winnen van zoveel mogelijk prijzen!
In de ochtend kunt u samen met een collega-PAX deelnemer te spelen Fortnite Duo ‘ s op de top-of-the-line ROG gaming desktops. Op één van de eerste tien winnende teams, en u ontvangt een ROG Mechanische Sculptuur per speler. Dit zijn limited edition mechanische oog sculpturen van Metaal van de Aarde, die u zelf kunt bouwen, en ze meestal alleen gevonden kunnen worden gebundeld met ROG laptops. Dus breng uw beste Fortnite teamgenoot of gewoon een vriend in de lijn, en je kon winnen dit hippe-op zoek collector ‘ s item.
(Image credit: ASUS) Plus, de hoogste score in de wedstrijd, en u ontvangt een automatische invoer in de dagelijkse loterij om 3 uur ‘ s middags, voor een kans om te winnen ROG randapparatuur en hardware.
Maar omdat het om een fort-gebouw fiend is niet de enige manier om prijzen te winnen. De stand heeft andere ervaringen en zones rondom ROG gaming apparaten, zoals de onlangs vrijgegeven ROG Telefoon II. Check out elke zone en krijg je ROG paspoort gestempeld op elke locatie, en u zult worden opgenomen in de dagelijkse giveaway. Als je geen geluk hebben, je kan altijd terug komen op een andere dag en probeer het opnieuw!
Voor een andere optie, een selfie terwijl concurreren op de esports station en het plaatsen op Instagram. Tag “rog_na”, voegt de hashtag “#ROGatPAX”, en je hebt een gelijke kans om het mysterie ROG swag. Ondanks al deze verschillende opties, misschien bent u niet de persoon die overdreven zorgen over PAX giveaways. Als dat het geval is, overweeg zwaaien door de stand in de middag van 1 tot 3 uur ‘ s middags. Op dat moment ROG zullen de bezoekers laten spelen Fortnite wedstrijden met slingers en “influencers” die ROG uitgenodigd om hun stand. Als je ooit hebt afgevraagd of je bent geknipt voor de esports leven, nu is uw kans om te testen uw moed in de voorkant van PAX drukte en kijk of je vaardigheden en zenuwen staan onder druk. Of u kunt gewoon genieten van de show.

(Image credit: ASUS)
Twee van de ROG ‘ s aangekondigd “Elite Ambassadeurs” voor de PAX stand zijn Jon Kefaloukos en Addison Koningin. Kefaloukos, een voormalige Gears of War pro gedraaid caster, is een pro-esports omroeper voor Gears of War, Halo en Fortnite toernooien. Overwegende dat de Koningin een actieve-duty-piloot en een lid van de Grunto Esports Fortnite team, brengt meer van een aangepaste PC gebouw perspectief. Samen zullen ze commentate over de wedstrijden en brengen een aantal toernooi-stijl en sfeer aan de ROG stand. Zodra u klaar bent met het proberen je hand op een esports pro en het winnen van geweldige prijzen, niet verlaten ROG stand voordat u probeert de opvolger van de enorm populaire ROG Telefoon.
De ROG Telefoon II is één van de weinige smartphones op de markt echt ontworpen voor gaming, met ingebouwde tech als de hardcore GPU, 120Hz HDR-scherm voor een minimale druk op de knop reactie latentie, een vapor chamber warmte wastafel en ingebouwde schouder Lucht Triggers. Wat kan de reden zijn waarom het, als het eenmaal op de verkoop ging, gamers nam alle 10.000 op voorraad in iets meer dan een minuut.

Je kunt niet vragen voor meer boordevol opwinding, tech vitrines en gratis dingen in een stand, waardoor de ROG stand een niet te missen stop voor uw PAX West 2019 plannen!
(Image credit: ASUS)