Hoe accountants kan leiden digitale wijzigen

Over de auteur
In onzekere tijden moeten we omarmen van technologie voor de gezondheid van de small business economie. MTD moedigt verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en samenwerking. Juni was de eerste deadline voor het indienen van terugkeer in het Maken van Fiscale Digitale en accountants hebben een enorme kans om de controle van deze technologie de digitale evolutie en uiteindelijk inspirerende groter vertrouwen van het bedrijfsleven.

Damon Anderson is Directeur van de Partner en het Product op Xero.

Digitale realiteit

Als bedrijven en hun adviseurs zijn om te profiteren van de digitalisering, MTD moet gemakkelijk worden aangenomen. In Maart, een Vrijheid van Informatie verzoek geopenbaard door de fintech Float, toonde de 3.000 Mkb registreren voor MTD een dag, maar dit verwachte tekort van minder dan de helft van het aantal opgelegde bedrijven door augustus 2019. Kmo ‘ s moeten nemen snel om de meeste van de efficiëntieverbeteringen die digitalisering biedt.