WoW Classic cheat is te verpesten het spel voor sommige spelers – dus Blizzard is het nemen van actie

World of Warcraft ontwikkelaar Pazorax geplaatst op het spel van de officiële forum om te zeggen: “We hebben het toezicht op de spelers gebruik van lagen, en we zijn het eens dat we moeten toevoegen van een vertraging tussen de volgende laag transfers. Onder de motorkap hebben we alle controles die ik gesproken over de Reddit AMA voor de lancering, een paar geheime wapens die we nog niet besproken in het openbaar, en we werken aan de implementatie van enkele extra controles om verder te beperken gelaagdheid wordt misbruikt.
En dat is precies de reden waarom Pazorax genoemd de “wild onjuist” verhalen over dit die rondzweven, en verduidelijkte later in dit bericht: “maar wees gerust, die zijn er niet mensen lopen rond met oevers vol (Thorium) Geheimzinnige Kristallen of Black Lotus.”