Engeland vs Kosovo live stream: het horloge Euro 2020 kwalificatie voetbal overal

Het is een goede tijd om een engelse voetbalsupporter (reserve een gedachte voor cricket fans voor een moment) met Kane en co het scoren van goals voor de lol in hun Euro 2020 qualifiers zo ver. Naast zijn voetballende witvissen Kosovo en we zijn blij dat de dekking is op free-to-air TV in de UK – hoewel die zult u moeten houden scrollen om te zien hoe de live stream van Engeland vs Kosovo, waar u ook bent in de wereld.

Engeland vs Kosovo – waar en wanneer

Engeland Euro 2020 kwalificatie wedstrijd tegen Kosovo wordt gehouden in het moderne 32,505 capaciteit van St Mary ‘ s Stadium – gebruikelijke huis te Southampton FC op de engelse zuidkust.

Kick-off is om 7.45 uur best ebay-lid, (dat is 2.45 pm ET, 11.45 PT en 4.45 uur woensdag ochtend AEST).

Gareth Southgate is Engeland komen in het spel nog steeds met veel goodwill van fans die herinner me vorig jaar de World Cup-campagne met veel plezier. Sindsdien is zij 14 doelen verleden tsjechië, Montenegro en Bulgarije in de kwalificatie, maar werden geslagen gemakkelijk door Nederland in de halve finale van de eerste Nations League.

Harry Kane zal natuurlijk leiden van voren na zijn hat-trick in het weekend en Raheem Sterling is nu uitgegroeid tot Engeland ‘ s meest gevaarlijke speler. West Ham United jonge Declan Rijst ziet er spelen een belangrijke rol op het middenveld weer naast de meer ervaren Jordan Henderson en Ross Barkley. Verwacht Jordanië Pickford om te beginnen in het doel, ondanks zijn fouten in Portugal en stevige concurrentie.

Kosovo is het verrassing pakket Groep Een zo ver en zitten op de tweede plaats, met twee overwinningen, twee trekt en geen verliezen. De grootste streek die ze hebben veroorzaakt werd toen kwamen ze achter op zaterdag te verslaan tsjechië 2-1. Houd in gedachten dat dit team was alleen gevormd die minder dan 10 jaar geleden en zitten buiten de FIFA-top 100 in de ranglijst. Ze hebben drie spelers die Engeland fans kunnen herkennen van het Kampioenschap, maar ook als Lazio-middenvelder Valon Berisha.

Zo kunt Engeland komen met de doelen die ze nodig hebben om te beweren dat een verwachte vierde overwinning op de draf? Of kan Kosovo komen met een verrassing resultaat? Te vinden door het volgen van de onderstaande instructies en het grijpen van een live stream van Engeland vs Kosovo Euro 2020 in aanmerking komende voetbal, waar u ook bent in de wereld.

Hoe live stream Engeland vs Kosovo van buiten uw land

Als je in het verenigd koninkrijk, de VS of Australië vandaag, dan is uw weergave-opties zijn beschreven in eenvoudige zwart-wit onder.

Maar het is niet zo eenvoudig als je het probeert en het spel bekijken vanuit het buitenland, zoals u zult waarschijnlijk worden geconfronteerd met een zeer nutteloos geo-blok.

Zolang het in overeenstemming is met de omroep de Ts&Cs, kunt u altijd gebruik maken van een VPN te krijgen rond het blok. Een Virtual Private Network is een perfecte manier om dit kunt u wijzigen van uw IP-adres, zodat u lijken te zijn in een compleet andere locatie. Dus bijvoorbeeld inwoners van het verenigd koninkrijk kunt kijken naar de ITV dekking uit het buitenland als waren ze weer thuis.

ExpressVPN (die wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie). is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment. U kunt kijken op de vele apparaten tegelijk zoals Smart-Tv ‘ s, Brand TV-Stick, PC, Mac, iPhone, Android-telefoon, iPads, tablets etc. Check out Express VPN en profiteren van de 30 dagen geld-terug-garantie en drie maand GRATIS wanneer u zich aanmeldt voor een jaarabonnement.

Hoe stream Engeland de wedstrijd live in het verenigd koninkrijk

Geweldig nieuws! In tegenstelling tot de Nations League, Engeland Euro 2020 kwalificatiewedstrijden zullen allemaal worden weergegeven op free-to-air TV en ITV heeft zakken op de exclusieve rechten. Kick-off is om 7.45 uur en u kunt kijken via de televisie, online of op de ITV Hub – app voor mobiele apparaten.

Niet in het verenigd koninkrijk vandaag de dag en wil je het UK broadcast? Dan is het erg makkelijk om te downloaden en installeren van een VPN en ga dan naar TVPlayer.com om naar te kijken.

Live stream Engeland vs Kosovo in de VS voor GRATIS

Abonnement ESPN+ heeft de dekking van Engeland vs Kosovo live – kick-off is om 2.45 uur ET en 11.45 uur PT.

Het kost $4,99 per maand, dus geen enorme bedragen, en op minder dan streaming diensten zoals Netflix (en een stuk minder dan de kabel). Die kun je kijken naar online, maar ook via de mobiele app en TV streamer apps op de wil van de Apple TV, Amazon Fire-TV, Roku, PS4 en Xbox. U kunt zich aanmelden voor ESPN+ door deze link te volgen.

Nogmaals, u bent op zoek bij nodig een VPN-dienst als u zich buiten de VS vandaag, maar nog steeds wil de vangst van de ESPN actie alsof je terug in de VS.

Hoe live stream Engeland vs Kosovo in Australië

Na het veiligstellen van de rechten van de Europese kwalificatiewedstrijden, Optus Sport heeft de live-verslaggeving van Engeland vs Kosovo. Als je niet in Oz, het gebruik van een VPN zal u toelaten om te kijken naar de dekking op uw Optus account.

De Kick-off van down under is een voor de vroege vogels – 4.45 uur op woensdag ochtend in de AEST tijd zone.