Welkom bij de derde leeftijd afdrukken

Over de auteur
Niet alleen afdrukken geavanceerder geworden en output kwaliteit verbeterd, maar ook het afdrukken van infrastructuur moest worden meer geavanceerde, in staat om complexe operaties en de mate van flexibiliteit. Printers kwam uiteindelijk in hun eigen land. Tijdens deze periode, de technologie was op een snelle groei, en dus waren de ontwikkelingen binnen de grafische industrie.

Gemma Glen is de product marketing manager van OKI Europe.
Familie-uitje in de voorkant van de tv of een rij mensen te wachten om het gebruik van de printer, scanner of fax machine kan worden achterhaald, maar ze worden vervangen door alternatieven die even aantrekkelijk en zinvol te zijn. Het huidige tijdperk is een prachtig moment voor de print industrie, en het kan alleen maar verbeteren voor de toekomst.