Apple Horloge 5 vs Apple Horloge 4: welke Apple smartwatch is voor u?

(Image credit: TechRadar)
(Image credit: TechRadar)
Apple Horloge 4
LTPO gebruikt minder energie om het scherm te houden bijgewerkt, en het is met name effectief bij lagere refresh rate: tijdens de keynote werd ons verteld dat het kan bewegen zich moeiteloos van het vernieuwen van de tarieven zo hoog als 60Hz tot een positief sloth-zoals 1Hz, afhankelijk van wat je nodig hebt.
De Serie 4 steeg licht ten opzichte van de Serie 3, met de 38mm model steeds 40mm en de 42mm steeds 44mm. Deze maten zijn bewaard gebleven voor de Series 5, dat ziet er identiek totdat u de stroom op.

Design en display

Laten we niet vergeten dat tot voor kort, het Apple-Horloge-Serie 4 was de beste smartwatch in de wereld. Is de Series 5 heeft voldoende vermogen en gebruik te maken van de betere kopen, of moet je het wassen van de tweedehands verkopers voor een Serie van 4? Laten we het uitzoeken.

De nieuwe Apple Horloge 5 werd aangekondigd naast de nieuwe iPhone-11 – serie – het is Apple ‘ s nieuwste smartwatch met enkele nieuwe mogelijkheden.
Deze prijzen zijn voor de aluminium modellen. Als u wilt een rvs exemplaar de prijzen beginnen 0 hoger, en als je zin hebt in een keramische of Hermes, dan moet u misschien uw butler te informeren discreet over de prijs (als Apple heeft nog niet verteld ons tot nu toe).
De vermelding van de prijzen voor de Series 5 zijn identiek aan de Serie 4: 9 / £399 / AU9 voor de 40mm en 9 / £429 / AU9 voor de 44mm kijken. Als je wilt gaan cellulair de prijzen beginnen bij 9 / £499 / AU9 en 9 / £529 / AU9 voor de 40mm en 44mm modellen respectievelijk.

De vermelding van de prijzen voor de Series 5 zijn identiek aan de Serie 4: 9 / £399 / AU9 voor de 40mm en 9 / £429 / AU9 voor de 44mm kijken. Als je wilt gaan cellulair de prijzen beginnen bij 9 / £499 / AU9 en 9 / £529 / AU9 voor de 40mm en 44mm modellen respectievelijk.

De vermelding van de prijzen voor de Series 5 zijn identiek aan de Serie 4: 9 / £399 / AU9 voor de 40mm en 9 / £429 / AU9 voor de 44mm kijken. Als je wilt gaan cellulair de prijzen beginnen bij 9 / £499 / AU9 en 9 / £529 / AU9 voor de 40mm en 44mm modellen respectievelijk.

De vermelding van de prijzen voor de Series 5 zijn identiek aan de Serie 4: 9 / £399 / AU9 voor de 40mm en 9 / £429 / AU9 voor de 44mm kijken. Als je wilt gaan cellulair de prijzen beginnen bij 9 / £499 / AU9 en 9 / £529 / AU9 voor de 40mm en 44mm modellen respectievelijk.

De chipset in de Series 4 is de Apple S4, ondersteund met 16 gb opslag voor apps of muziek. Levensduur van de batterij was zogenaamd 18 uur, volgens Apple, die leek nauwkeurig genoeg in ons jaar van gebruik: we zijn in staat geweest om eke twee dagen van onze 44mm zonder al te veel inspanning.

Afhaalmaaltijden

De Series 5 krijgt een 64-bits dual core S5-processor (de hoeveelheid opslagruimte die nog niet is aangekondigd) en nogmaals Apple heeft beweerd 18 uur levensduur van de batterij. Het is erin geslaagd om dat te bereiken zonder de altijd-op het display met behulp van de levensduur van de batterij dankzij de nieuwe power management en de spannend-de naam Lage Temperatuur Polykristallijn Oxide (LTPO) display, een variant van OLED dat is veel energie-efficiënter dan de OLED gebruikt in de Serie van 4.
Het Apple-Horloge 4
De Series 5 neemt alle van dat en voegt een kompas voor navigatie, en het verbetert de sos SOS-functie die automatisch worden geactiveerd op cellular-modellen van de Serie 5 Cellulaire biedt internationale alarmnummers (zonder een iPhone gebonden aan de nabijheid van het) n 150 verschillende landen.