Apple is comfortabel, niet de verkoop van je een nieuwe iPhone elk jaar

Apple heeft de iPhone XR en iPhone XS lijnen gisteren naar de iPhone 11 en iPhone 11 Pro modellen. In vergelijking met vorig jaar is de telefoons, is er niet echt heel veel op de hardware kant te krijgen consumenten enthousiast. Maar dat is prima en daar heb ik het.

De twee benadrukken functies van de iPhone Pro-modellen zijn de nieuwe triple-lens camera systeem en de update van de levensduur van de batterij. Apple claimt dat de iPhone 11 Pro duurt vier uur langer dan het model dat hij vervangt, terwijl de iPhone-11 Pro Max duurt vijf uur meer dan zijn voorganger.

Komende van de camera-systeem, Apple speelt katchup met Android-telefoons met zowel software en hardware. Samsung en Huawei al telefoons te verkopen met triple-camera ‘ s terwijl Huawei en Google hebben geduwd met weinig licht en een rekenkundige fotografie naar een nieuw niveau in de afgelopen paar jaar. Ik ben zeker geïnteresseerd om te zien hoe de nieuwe iPhone-camera ‘ s te vergelijken met zijn Android-concurrenten.

Een nieuwe richting

Deze iteratieve upgrades geven ons een indicatie van de richting van Apple is de leiding in. Het is geen geheim dat de mobiele telefoon industrie is volwassen geworden en consumenten zijn niet ter vervanging van hun telefoons zo vaak als ze vijf jaar terug. Apple krijgt en dat is waarschijnlijk niet geïnteresseerd in het reviseren van de iPhone om de paar jaar.

Maar dan, hoe gaat het verder groeien als het niet kan verkopen u een nieuwe iPhone per jaar? Het is door een verschuiving naar een service model – iets wat Apple heeft al erkend dat de belegger oproepen. Wat begon met iCloud en Apple Muziek is nu verder met Apple Nieuws Plus, Apple TV Plus en Apple Arcade.

De prijzen voor de Apple Nieuws Plus was al bekendgemaakt bij $9.99 per maand, maar we waren niet op de hoogte van de prijzen voor Apple TV Plus en Apple Arcade totdat de iPhone 11 introductie-evenement, elk van die staat nu op $4.99 (AED 19.99) per maand. Voor mij, dat was het grootste nieuws van de lancering.

Apple heeft zeker geprijsde deze diensten te verkopen en ik denk dat Apple TV Plus zou hebben nogal wat deelnemers aan die prijs. Om het nog meer lucratieve, Apple is het geven van een jaar abonnement van Apple-TV en gratis met de aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, Mac of Apple TV.

Het gaat allemaal over software en diensten

Software en diensten zijn de belangrijkste gebieden in Apple ‘ s volgende tijdperk van groei en we zullen zien in het krijgen van meer agressief op deze fronten. Er is geen twijfel dat Apple zal doorgaan met het vrijgeven van nieuwe hardware, maar het primaire doel voor deze apparaten zal worden om te zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring voor zijn software en diensten – precies het tegenovergestelde voor het bedrijf dat de software zo kon het verkopen van hardware.

In feite, zou het alleen een kwestie van tijd voordat Apple start de verkoop van producten als service. We hebben al tips gekregen over een aanstaande augmented reality-apparaat waarnaar verwezen wordt als Stuurboord in iOS 13 en de technologie die nodig is om de macht van dergelijke apparaten snel zal evolueren jaar na jaar.

Het kan zinvol zijn voor Apple om dit te testen AR kit als een service en bewegen in haar gehele klantenbestand een nieuw platform met elke iteratie. Dit zou elimineren platform fragmentatie volledig en bieden elke gebruiker van dat product de beste ervaring Apple kan ontwikkelen.

Dat is nogal een verandering van de huidige business model, maar Apple heeft ons keer op keer dat het in staat is om zichzelf opnieuw uit te vinden. En dit keer rond, ze hebben zelfs vertelde ons precies hoe ze gaan om het te doen: Door innovatie alleen.