De iPhone-11 kick-off Ronde 2 van ‘betaalbare’ vlaggenschepen

Als de iPhone XR was de best verkopende smartphone in de eerste helft van het jaar 2019, ik heb geen twijfel dat de iPhone 11 doorgaan met die erfenis. Start uw aftellen tot wanneer Apple agressief begint de marketing van de iPhone 11 in India.
De nieuwe iPhones zijn eindelijk hier. Ze brengen veel afkoelt naar de tafel, maar op hetzelfde moment, deze upgrades kunnen worden genoemd incrementele voor het grootste deel. Maar zoals het altijd is geweest met Apple, het is meer het vlaggenschip ervaring dan het vlaggenschip van de specificaties… een telefoon groter is dan de som van de delen. En voor de volgende smartphone van het seizoen, voorzie ik de iPhone 11 steeds de telefoon te verslaan, althans in termen van omzet.
Tot een paar jaar geleden, de voorwaarden betaalbare en vlaggenschepen waren niet echt samen gebruikt; maar dan hadden we OnePlus, Xiaomi en de rest van de Chinese smartphone fabrikanten hun zinnen gezet op de Indiase markt, en dat was het beste wat kon gebeuren voor ons. Zie je, India is een van de grootste smartphone markten in de wereld, maar is ook een uiterst prijs-gevoelig is. Terwijl iedereen graag een premium vlaggenschip, niet alles kan in staat zijn om hun handen op een.

Wat is echt een paradepaardje?

Echter, zoals we eerder over gepraat, deze betaalbare vlaggenschepen vaak niet te. Iedereen herinnert zich de ramp die de iPhone 5 was, en de slechte communicatie rond het net versterkt de ergernis over de slechte producten om uit te kiezen.
(Image credit: TechRadar)

Betaalbare vlaggenschepen eindigde een meesterzet in een dergelijk scenario. Niet alleen dat, ze waren in staat om druk uit te oefenen op het oude smartphone bedrijven met inbegrip van de wil van Samsung, LG, HTC en Sony waar de consument is begonnen vragen te stellen over de prijskaartjes die verbonden zijn met hun premium-vlaggenschepen. Er is geen beter voorbeeld dan de Indische smartphone sector voor de mededinging die goed is voor de klant. Deze oudere bedrijven werden gedwongen tot nadenken over hun strategieën voor India, of komen met een geheel nieuw aanbod dat kan ga head-to-head met de genoemde concurrentie.
Samsung Galaxy S10e

Waarom ga je niet bedrijven die net beginnen met het maken van de ‘Lite’ vlaggenschepen weer?

Samsung was een van de eerste grote spelers te springen aan boord van deze trend, door het creëren van de Galaxy S10e eerder dit jaar. Het bracht een kleine verlaging, zoals een Full HD+ display, een mindere camera en een kleinere batterij, maar was in staat om de prijs van het onder Rs 60K in India. Of de downgrades werkte goed is een discussie voor een andere keer zijn, maar de mogelijkheid tot aankoop van een Samsung S-serie vlaggenschip in de 50K segment is een droom die uitkomt voor veel potentiële klanten.
Op papier, de Redmi K20 Pro is de perfecte vlaggenschip met de nieuwste Snapdragon 855, een grote Super AMOLED-scherm met geen inkeping, een zinvolle triple camera-instellingen op de rug, een eye-catching design en een betrouwbare batterij. Er is heel weinig kunnen ze hebben toegevoegd aan de mix. Wat ging er mis voor hen was de lange tijd tussen de Chinese aankondiging en de officiële Indiase beschikbaarheid, die laat consumenten (en waarschijnlijk zelfs de concurrentie) koken tot onjuiste verwachtingen van de Redmi K20 Pro, in het bijzonder met betrekking tot de prijs.
De hoek-snijden in het budget segment zou niet aanvaardbaar zijn in het ultra-premium ruimte. Het antwoord kwam in de vorm van de OnePlus 7 Pro, die bracht een geheel nieuw ontwerp, een scherm, dat is nog steeds ongeëvenaard en veelzijdige (uiteindelijk) camera-instellingen. Dit stelde hen ook in staat om te degraderen de reguliere OnePlus 7 voor een prijs die lager is dan zijn voorganger, die niemand zag aankomen. Deze wijziging werkte fantastisch voor hen, met er nu een grote OnePlus smartphone op alle segmenten van de Rs 25K, helemaal up-to-60K.

Maar de laatste paar jaar, de definities en de verwachtingen geassocieerd met vlaggenschepen zijn veranderd. Ze hoeven niet per se dat van een smartphone die is geprijsd duur, en de focus op het gebruik van de software om het meeste uit van de high-end hardware gaat. In tijden als deze, betaalbare vlaggenschepen zijn de nieuwe rage.
(Image credit: de Toekomst)
Het is moeilijker voor een merk dat is bewust van de handel in het goedkope segment te maken van een duur apparaat dan voor een premium smartphone-maker te maken van een goedkopere versie van zijn vlaggenschip.

Wie deed het?

(Image credit: Apple)

Redmi K20

Samsung Galaxy S10e

Dit was ook een perceptie-debacle, omdat de Indiase markt kan alleen verbinden Xiaomi met het goedkope segment; één van de redenen waarom de Mi-serie van de vlaggenschepen nooit goed deed in India. Redmi gezichten dezelfde taak opnieuw, door het communiceren van de waarde propositie naar de markt en niet te laten het sentiment van de vlaggenschepen te duur foster. Een klassiek geval van een brand de strijd wanneer hij wil om uit te breken van het product en de prijs verwachtingen van de consumenten.
Dit is geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden, omdat het ene product zal beslissen over het lot van twee of meer reeksen. Een typische high-risk high reward dilemma, dat kon ze krijgen twee winnaars in twee afzonderlijke segmenten of verkopen zeer weinig van elkaar. Zelfs de hoeken, die zou moeten worden gesneden om een goedkopere variant van het vlaggenschip mogelijk worden zeer zorgvuldig gekozen. Het is immers nog steeds het vlaggenschip van de ervaring die ze marketing, en een apparaat niet minder dan dat kon doom spellen voor hen.

Zaken kreeg zelfs nog erger als de Redmi K20 (non-Pro) werd bevestigd, om te beginnen bij Rs 29,990. Het was in wezen de K20 Pro in alle aspecten, behalve voor de chipset, de uitvoering van de Snapdragon 730 in plaats van de 855. De Snapdragon 730 is niet traag, en is versloeg alleen door de vlaggenschip-grade Snapdragon 845 en 855 in termen van prestaties en capaciteiten. Maar voor de gemiddelde consument, dit was een duur apparaat met een Snapdragon 700-serie processor, en verwacht dat het prijs een beetje lager. Ja, de Chinese prijzen was een beetje beter, maar is dat niet het geval met bijna alle chinese producten?
Apple heeft een prachtige baan is op dit moment in het maken van het verhaal dat de goedkopere iPhone 11 is het een voor de massa ‘ s, en de iPhone-11 Pro is voor degenen die willen persen van elke bit van het nut van hun telefoons, en niet die prijs gevoelig. En dit wordt weerspiegeld door de serie’ prijs, met de iPhone-11 is zeer scherp geprijsd, zonder te bezuinigen op een van de essentials en de 11 Pro vanaf een duizend dollar.

Goede producten kunnen het slachtoffer worden van mislukte marketing

Op het onderwerp van een mislukt betaalbare vlaggenschepen, we moeten praten over Xiaomi ‘ s Redmi K20-serie, die gebaseerd is op wie je bent, zal je waarschijnlijk een hekel aan de kern of bevelen van ganser harte. In India, Xiaomi (of Redmi, technisch correct) zag enorm veel succes in het budget segment. Na ongeveer 5 jaar van bestaan, het werd uiteindelijk de creatie van een high-end vlaggenschip apparaat dat verondersteld was om de rillingen in de rug van de concurrentie, die alle waren aanzienlijk duurder.
Maar, het is niet makkelijk voor merken die een bepaalde markt perceptie en de persona plotseling beginnen te spelen in een prijsklasse lager dan waar ze over het algemeen deal. De premiestelling is een groot deel van die waarneming dat maakt deze telefoons dus wenselijk. Merken werden geconfronteerd met de vraag— Hoe maken we een iets goedkopere telefoon, zonder afbreuk te doen aan het vlaggenschip ervaring of kannibaliserend de werkelijke vlaggenschip, de line-up?
Voor de lancering van de iPhone 11-serie, wij gespeculeerd dat de iPhone-11 een zeer belangrijk product voor Apple als het wil overleven in India, en met een vanaf prijs van Rs 64,900 voordat kortingen, lijkt het wel alsof ze bezorgd.
2019 was ook de eerste keer zagen we OnePlus het aannemen van een dubbele smartphone strategie. Het was al marktleider in het premium segment (telefoons geprijsde over Rs 30,000) en was op zoek naar repliceren dat het succes van op een nog hogere prijs. Maar voor een merk dat begon zijn reis in de sub Rs-25K-segment, een telefoon waard is bijna het dubbele van dat bedrag zou een moeilijk te verkopen, vooral gezien het feit dat zij had nog wel een paar stukjes ijzer uit.

Voordeel Van Apple

Op grond van wat deze telefoons bieden, ongetwijfeld, ze zijn zeer gewenst. Iedereen wil een telefoon die gewoon goed werkt— Geen lange laadtijden, betrouwbare camera ‘ s waarmee u een foto van een wilde in de eerste proberen de levensduur van de accu die u kunt vertrouwen, veeleer dan toe te voegen aan uw zorgen.
#AppleEvent Indiase prijzen (in INR)7e generatie iPad 10.2″: 29,900 Watch-Serie 5 GPS: 40,990 Watch-Serie 5 GPS + cellular: 49,990 iPhone-11 (64 GB): 64,900 iPhone 11 Pro (64 GB): 99,900 iPhone 11 Pro Max (64GB): 1,09,90010 September 2019
Meer recent was er wrevel rond de kleinere Samsung Galaxy Note10. Het was een minder dan applaudable inspanning, ontsierd met de verkeerde downgrades en een over het algemeen weinig inspirerend Opmerking 10-serie. De Opmerking 10, of zelfs de Opmerking 10+ is niet een verschrikkelijk apparaat, maar een Samsung ongeluk, het kwam op een moment dat de wedstrijd was beter in bepaalde belangrijke aspects of goedkoper. Samsung moet echt raakte het uit van het park met de S11-serie, vooral na de iPhone-11 starten.