Fujifilm X-A7: mogelijke specs lekken, met scherpstellen en video aan de grote verhoogt

Slechts enkele dagen na de beelden van wat lijkt te zijn van de Fujifilm X-A7 gelekt, we zien nu enkele geloofwaardige specificaties gaan samen met hen.

Deze nieuwe details, met dank aan de Japanse camera-lekkende website Nokishita, wordt gezegd te zijn gekomen uit binnenlandse bronnen – en als ze het ware, het lijkt erop dat de officiële aankondiging zal slechts een kwestie van dagen weg, gezien het feit dat zo veel is nu gelekt.

Ogenschijnlijk een vervanging voor de bestaande Fujifilm X-A5, de X-A7 lijkt te komen met een nieuw ontwikkelde 24.24 MP sensor, die wederom voldoet aan de APS-C-afmetingen, zoals die in voorgaande modellen, maar zonder de X-Trans architectuur gezien in hogere X-serie opties.

Koperdraad is nu gezegd om te helpen bij het lezen van data uit de sensor sneller, terwijl “8,5 keer” meer-fase-detectie pixels dan op de X-A5 moet helpen de focus systeem. Deze laatste verandering is iets wat we hebben gezien op andere recente X-serie modellen, die maakt het geloofwaardiger.

We waren niet al te enthousiast over de manier waarop 4K-video is toegepast op de X-A5, vooral omdat 4K opname op een maximale 15fps is geen gebruik voor iedereen – maar het lijkt erop dat de X-A7 komt met een veel sterkere video moed.

De gelekte details punt te 6K eerste bemonstering met behulp van de volledige breedte van de sensor, voordat deze wordt weergegeven in 4K op 30fps. Een nieuwe Countdown Video functie, samen met de Hoge Snelheid HD opname ook lijken op sterren.

Afbeelding 1 van 5

(Image credit: Nokishita)

Afbeelding 2 van 5

(Image credit: Nokishita)

Afbeelding 3 van 5

(Image credit: Nokishita)

Afbeelding 4 van 5

(Image credit: Nokishita)

Afbeelding 5 van 5

(Image credit: Nokishita)

De gelekte beelden toonde al aan een groter LCD scherm dan voorheen, een vorm om de beeldverhouding van 16:9 en met een fysieke aanpassing van de kant in plaats van verticaal, en deze nieuwe details te beweren dat deze maatregelen 3.5 inch groot, met rondom het 2,76 miljoen punten in een touch-gevoelige scherm. Dat is flink hoger dan wat we eerst hadden, en alleen markeer de sterkere video focus voor dit nieuwe model.

Andere details zijn een enkele SD-type slot met UHS-I support, samen met Wi-Fi en Bluetooth, een USB 2.0-poort en een 2,5 mm microfoon aansluiting. Levensduur van de batterij wordt beweerd dat 270 foto ‘ s als standaard, of 440 op een Economie die instelling.

Nokishita, schat de camera zal verkrijgbaar zijn vanaf eind oktober met een prijs van rond de $700 voor een kit met de XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ lens (ongeveer € 570 / AU$1,000). Beelden van een bruine versie van het model zien er veel meer legitiem dan de Gefotoshopte versie die zweven rond voorheen, en deze nieuwe gegevens bevestigen dat het model beschikbaar moeten zijn Zilver en Camel – ja, Kameel – afwerkingen.

Natuurlijk, we hebben geen idee of dit waar is, zoals Fujifilm is niet iets gemaakt ambtenaar. Maar gezien Nokishita ‘ s track record van het breken van deze gegevens, we zouden verbaasd zijn als veel van dit niet al het geval is.