iPad Pro te koop bij Walmart: de 11-inch tablet krijgt een $125 prijsverlaging

De Apple-Event gisteren plaats vond, en dat kwam de aankondiging van de nieuwe iPad van Apple, wat betekent dat het is een fantastische tijd te vinden kortingen op de oudere modellen. Nu, Walmart heeft de 11-inch iPad Pro te koop voor $674. Dat is een $125 korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de krachtige tablet. Walmart heeft ook de oudere 10.5-inch iPad Pro te koop voor slechts $599.

De iPad Pro beschikt over een 11-inch Liquid Retina-display, dat gaat helemaal tot aan de rand en is voorzien van een A12X Bionic chip die resulteert in een snelle en krachtige prestaties die beter presteert dan veel PC-laptops. De lichtgewicht tablet packs 64GB opslagruimte en biedt toegang tot de nieuwste apps dat zijn augmented reality-ervaringen. De tablet beschikt ook over Face ID, zodat u veilig kunt ontgrendelen van uw iPad en biedt de hele dag door een batterijduur van tien uur.

Deze bijzondere deal van Walmart is voor de 64GB iPad Pro in de Ruimte Grijs. Zoals we hierboven vermeld, dit is de beste prijs die we hebben gevonden op de tablet en een fantastische tijd te haken op de iPad van Apple.

Apple iPad Pro aanbiedingen:

Bent u geïnteresseerd in andere iPad-modellen? We hebben zelfs meer van de goedkoopste iPad aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn.

Leer meer over de nieuwste iPad met onze Handen op: de Nieuwe iPad (2019) review.

U kunt de winkel meer van de beste Walmart aanbiedingen op Tv ‘ s, laptops, huishoudelijke apparaten en meer.