Samsung updates de Galaxy-serie in India met premium camera beschikt over

Samsung India op woensdag aangekondigd twee nieuwe smartphones in de A-serie line-up. De opvolgers van de Galaxy A30 en Galaxy A50 zijn de A30s en A50s die gericht zijn op de millennium-generatie en komen verpakt met premium camera functies zoals nachtmodus, Samsung Betalen en Game Booster, om een paar te noemen.

Interessant is dat Samsung vernieuwd zijn Galaxy-serie eerder dit jaar en deze nieuwe toevoegingen bouwen op de fundamenten opgericht door de vorige modellen.

“Deze nieuwe smartphones empowerment van de gebruikers om te blijven on-the-go en daarmee het inkapselen van de filosofie van ‘Klaar voor het Leven’ voor de Generatie Z,” zei Ranjivjit Singh, Senior Vice President en Hoofd van de Marketing, Mobile Business, Samsung India.

Prijs en beschikbaarheid

De Galaxy A30s is geprijsd op Rs 16,999 en wordt geleverd met 4 gb RAM en 64GB opslag. Als voor de Galaxy A50s, het is verkrijgbaar in twee varianten– Rs 22,999 voor het model met 4GB RAM en 128GB opslag en Rs 24,999 voor de variant met 6GB RAM en 128 gb opslag.

Samsung Galaxy A30s en A50s te koop zijn en kunnen worden gekocht bij Amazon India, Flipkart, Paytm Mall, Samsung online shop en Samsung Opera House in Bangalore.

Zowel de telefoons zijn beschikbaar in drie kleuren: Prisma Crush Zwart, Wit en Paars.

Samsung Galaxy A30s specificaties

(Image credit: Samsung)

Samsung Galaxy A30s beschikt over een 6.4 inch) HD+ (1560 x 720 pixels) Super AMOLED-scherm en heeft een v-vormige uitsparing uitsparing aan de voorzijde.

Het wordt aangedreven door een Exynos 7904 chipset die is dezelfde processor als de Galaxy A30. Echter, een nieuwe toevoeging komt in de vorm van de Game Booster die helpt bij het stabiliseren van de frame rates en een verbetering van de algehele spelervaring. De chipset wordt gecombineerd met 4GB RAM en 64GB opslag en wordt geleverd met een uitbreidbare microSD-kaart slot ondersteunt tot 512 GB kaarten. Er is een tweede variant met 128GB opslag, maar het zal beschikbaar zijn op een later tijdstip.

Van een dual-camera-instellingen op de Galaxy A30, Samsung heeft toegevoegd een andere sensor van de camera module op de achterkant van de A30s. De triple camera setup bestaat nu uit een primaire 25MP camera, een 8-megapixel ultra-groothoek zoomlens en een 5MP diepte sensor. Aan de voorzijde is er een 16MP selfie camera.

De telefoon ondersteunt ook Samsung Betalen via NFC en heeft een fingerprint-sensor ingebouwd in het beeldscherm voor een snelle ontgrendelen.

De A30s heeft een 4000 mAh capaciteit van de batterij en ondersteunt 15W snel op te laden.

Samsung Galaxy A50s specificaties

(Image credit: Samsung)

De Galaxy A50s heeft dezelfde display en ultra-wide-angle lens als de A50 van eerder dit jaar. De nieuwe upgrades komen in de vorm van een nieuwe primaire camera sensor, een nieuwe chipset en Samsung Betalen ondersteuning. Het heeft zelfs dezelfde afmetingen als de A50.

Het beschikt over een 6.4 inch Full HD+ (2340 x 1080 pixels) resolutie sAMOLED scherm met een u-vormige inkeping aan de voorzijde. De chipset gebruikt om de macht van de A50s is een Exynos 9611-up van de 9610 die we hebben gezien op de A50. Daarnaast is de A50s komt ook voorgeladen met een Game Booster die erop gericht is om de game-ervaring op de telefoon beter is dan voorheen.

Dit gaat gepaard met 4GB RAM en 128 gb, terwijl de tweede variant heeft 6GB RAM.

Samsung Galaxy A50s heeft een drievoudige camera setup bestaande uit een primaire 48MP sensor, een 8-megapixel ultra-wide-angle lens en een 5MP diepte sensor. Er is een 32MP camera aan de voorzijde weggestopt in de uitsparing uitsparing voor selfies.

De camera-app beschikt over functies zoals een speciale nachtmodus, super steady video-modus, best shot scène optimizer met 30 presets, onder anderen.

Er is een op het scherm vingerafdruk sensor en de telefoon ondersteunt de Samsung Betalen. Als de A30s, ook deze komt met een 4000 mAh batterij met ondersteuning voor 15W snel op te laden.