Win een gratis iPhone-11 van Vodafone – en alles wat je hoeft te doen is je registreren belang

Klinkt te mooi om waar te zijn toch? Goed, op veel manieren, uitgaande van slechts 11 mensen krijgen gratis telefoons. Dank aan de mensen over op Vodafone, als je een kort formulier invullen en pre-registreer uw interesse in de iPhone-11 pre-orders, u zult worden opgenomen in een wedstrijd om te winnen van dit apparaat. Of, inderdaad, elke handset van uw keuze.
Onbeperktteksten
Divider
Geen contract
Onbeperkt minuten

Teksten:

De binnenlandse en Internationale Tekst te selecteren landen

Hoe om te pre-registreren voor en WIN een nieuwe iPhone-11:

2GBdata

Onbeperkt minuten

Wat is de nieuwe iPhone-11 graag?

Maar je moet wel snel zijn…vermeldingen komen tot een einde aan 12.59 uur deze vrijdag, September (d.w.z. één minuut voor de iPhone 11 pre-order deals beschikbaar zijn). Vodafone zal vervolgens kiest de winnaar op 20 September.
Onbeperktteksten

Teksten:

De binnenlandse en Internationale Tekst te selecteren landen