AMD RDNA 2 grafische kaarten kunnen worden in 2020, volgens de gelekte roadmap

Nu in, want dit is allemaal gebaseerd op een uitgelekte roadmap, u moet dit potentieel release venster met een korreltje zout. AMD zal zeker de bonen morsen op de volgende grafische kaarten wanneer het bedrijf klaar is. Één van beide manier, wij zullen hier te wachten voor alle sappige details wanneer ze komen.
Deze uitgelekte roadmaps verscheen op Guru3D, en lijken te worden dia ‘ s die deel uitmaken van een financiële briefing. Ze stellen dat het niet alleen zijn Zen 4 processors in de ontwerp-fase van ontwikkeling is, maar zo zijn RDNA 2 Radeon Gpu ‘ s. We wisten al dat deze Zen 4 processors zouden komen, maar het lijkt erop dat de geruchten dat AMD de Navi 20 grafische kaarten die op Nvidia ‘ s beste grafische kaarten zal worden gebaseerd op een verfijnde architectuur, in plaats van hetzelfde ontwerp dat de RX 5700 XT is gebaseerd. Via Hexus
Wel weten We dat de volgende generatie consoles zal de ondersteuning van het ray tracing, en we zagen zelfs een versnelling 5 ontwikkelaar vermelden dat Project Scarlett hebben gewijd ray tracing hardware in een interview met Gamespot, iets dat de huidige Navi grafische kaarten zeker niet. Dus, zal RDNA 2 hebben gewijd ray tracing hardware zoals Nvidia Turing? We hebben geen idee.
Het is ook vermeldenswaard dat de volgende generatie Xbox Project Scarlett zal de lancering in 2020 is de PS5 volgens internet roddel – en zal worden aangedreven door AMD Navi graphics. Dus dat roept de vraag op: zal de eerste generatie RDNA graphics de aandrijving van deze next-generation consoles, of zal het RDNA 2?
De AMD Radeon RX 5700 en 5700 XT uit voor een paar maanden op dit punt, maar we hebben nu gezien wat de uitgelekte roadmaps die suggereren dat hun opvolgers kon raken de straten ergens in 2020.