Disney Plus live gaat twee maanden te vroeg op Android – maar niet alle, kunt u gebruik maken van het

Zoals verwacht, is er ook een schat aan klassieke Disney titels, met lijsten samengesteld voor Disney Princess films, populaire Films, Musicals, en het net als met de grote Disney / Pixar / Marvel / Star Wars / National Geographic verticalen.
Is het zinvol voor de Disney Plus platform om te gaan door sommige openbare testen voor de officiële lancering. Er is alleen zoveel u kunt de test intern, en Disney zal waarschijnlijk op zoek om te zien hoe goed hun servers ondersteunen een groot aantal gebruikers.
Een schrijver voor Het Punt gevonden wat interessante weetjes wanneer ze benaderd de gratis pilot, het vinden van een totaal van 18 Marvel titels, waaronder Iron Man, Voogden van de Melkweg, en Thor films – ondanks eerdere rekeningen te suggereren, er zou alleen maar een kleine handvol bij de lancering. Licentie-overeenkomsten, echter, zal ongetwijfeld verschillen tussen gebieden.
Via De Rand

Waarom heeft Disney Plus lanceerde begin?

Met de officiële Disney Plus launch datum vastgesteld op 12 November voor enige tijd nu, het kwam een beetje als een verrassing dat een gratis versie van de Disney-Plus app is live gegaan in een goede twee maanden van tevoren van deze.
Je nodig hebt om in Nederland te krijgen, maar de eerste indrukken uit de Disney Plus service lijken aan te tonen dat een goed ontworpen en samengesteld bibliotheek – zelfs als het ontbreekt het volume van de concurrent van Netflix. Het is momenteel alleen live gegaan op het Android-app via de Google Play store – eerder dan op iOS – maar u kunt ook de toegang via browsers.
Als ooit, die van u in de VS of elders kan teleurgesteld worden niet als eerste keuze, maar we hoeven er niet de schuld van Disney voor het starten in een land met een kleinere user base – en alleen op het Android OS – in stand te houden nummers beheersbaar.
Het zien van een vroege start in Nederland doet het nog meer pijn gegeven het ontbreken van een Disney Plus VERZENDING release datum, maar we proberen kalm te blijven en de drang weerstaan om het gebruik van een VPN – in de tussentijd.