Fujifilm X-A7 beschikt over een frisse 24MP sensor, 4K-video, en een groot 3,5-inch touchscreen

Dankzij een handvol lekken van de afgelopen paar dagen hebben we geweten de Fujifilm X-A7 op weg was – maar nu heeft het bedrijf maakte het officieel.

De X-A7 wordt het bedrijf de laatste entry-level spiegelloze stelling, één die volgt op de vorige X-A5 – model, maar introduceert een handvol kenmerken die het verheffen van het buiten zijn entry-level facturering.

Deze omvatten een enorme nieuwe 3,5-inch LCD-touchscreen, die heeft een 2.76 miljoen-dot resolutie en een beeldverhouding van 16:9, en dit draait uit op de zijkant van de camera in op het gezicht in verschillende hoeken.

Het model erft ook het AF-hendel gebruikelijk om de duurdere X-serie-gamma ‘ s, die moet maken licht werk van menu navigatie, focus point instelling en voor het bladeren in beelden.

Aan de binnenkant, Fujifilm heeft verpakt met een nieuwe van 24,2 MP APS-C-sensor met 8,5 keer de fase-detectie pixels van de X-A5, die moet helpen gericht te zijn snelle, evenals koper schriftelijk te helpen verminderen ruis en het lezen van informatie van de sensor sneller.

De gemiddelde 4K / 15 fps video-optie die we zagen op de X-A5 is een impuls gegeven aan 30fps hier, terwijl een nieuwe Countdown Video-modus registreert beelden voor de 15, 30 of 60 seconden, iets wat Fujifilm punten uit het makkelijker maakt om clips uploaden naar sociale media.

Het bedrijf heeft ook gebruik gemaakt van het model voor het toevoegen van een nieuwe Heldere Modus functie voor de Geavanceerde SR Auto-functie, die wordt gezegd dat het instrueren van de camera te configureren ideale instellingen voor helderder en levendiger beelden.

Afbeelding 1 van 3

(Image credit: Fujifilm)

Afbeelding 2 van 3

(Image credit: Fujifilm)

Afbeelding 3 van 3

(Image credit: Fujifilm)

Gezicht en Ogen Detectie zijn aan boord, zoals een nieuwe Smart-Menu en een Lichte Paden stand om te fotograferen. Andere functies zijn onder 6 bps burst-opnamen, en een interne SD-kaart slot ondersteunt SDHC en SDXC-kaarten aan de UHS-I standaard. De body weegt slechts 320g inclusief de batterij (maar zonder lens).

De Fujifilm X-A7 ligt te gaan op de verkoop in oktober voor € 699.95 / € 699 incl. btw (ongeveer AU$1,250 – prijs en beschikbaarheid voor Australië is nog bevestigd worden). Die prijs bevat de Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ kit lens, en in de meeste gebieden de camera zal verkrijgbaar zijn in vier uitvoeringen: camel (die we raden een licht bruin), donker zilver, mint groen en zilver.