Huawei Mate 30 packshot en de vermeende specs gelekt online

Verrassend, het lek stelt dat de Mate 30 Pro zal beschikken over Android-10 (via Huawei ‘ s eigen EMUI10), zij het zonder Google apps.
We hebben geruchten gehoord van ongewone camera regelingen en bochtige schermen, niet veel informatie bekend gemaakt over de verkoop van mobiele telefoons’ specs. Dat gezegd hebbende, we zijn er vrij zeker van dat de Kirin 990 chipset aangekondigd op de IFA in 2019 zal waarschijnlijk de macht van de Huawei Mate 30.
Bovendien gelekte beelden zijn aangekomen op de Chinese sociale media website Weibo , die op overtuigende wijze laten zien dat de doos voor de standaard Huawei Mate 30 (niet de Mate 30 Pro, om duidelijk te zijn), met een tweede beeld onthullen van een eenheid met een 6 gb RAM-geheugen en 128 gb opslagruimte.

De gelekte specs sheet merkt ook op de Mate 30 Pro zal dragen 8GB/12GB RAM-geheugen en tot 512 gb opslagruimte, samen met de eerder genoemde Kirin 990-chipset en een enorme 4,500 mAh batterij met 40W ‘Boost’ en 27W ‘SuperWirelessCharge vermogen.
Nu, een vermeende spec sheet voor de Mate 30 Pro heeft gelekt online via Twitter met dank aan de finse SlashLeaks bijdrage @RODENT950.
Natuurlijk, moet u alle van deze informatie (in het bijzonder de spec sheet) met een korrel zout voor het moment, als geen van deze is bevestigd door Huawei. Dat gezegd hebbende, we hoeven niet te wachten veel langer voor officiële details, zoals de maat 30 start volgende week op 19 September.
Vreemd genoeg, de specs sheet bevat de Huawei Mate 30 Pro met een 6.6-inch ofwel 6,8-inch (welke is het?) AMOLED ‘Waterval’ – beeldscherm met een 1,176 x 2.400 Full HD+ resolutie, wat duidt op een duidelijke stap terug in de kwaliteit van de QHD+ scherm aanbevolen als vorig jaar Paren 20 Pro.

Venster op het display

(Image credit: 长安数码君 (via Weibo))

Met Huawei ‘ s aankomende Mate 30 officieel verboden is het gebruik van Google-apps en diensten, is er een grote mate van mysterie rond het Chinese bedrijf de eerste Google-gratis vlaggenschip.

Zoals we al eerder gemeld, de Huawei Mate 30 Pro wordt gezegd sport vier camera ‘ s aan de achterzijde, met een 40MP belangrijkste sensor worden begeleid door een 40MP groothoek lens, een 8MP telelens en een Time of Flight (ToF) camera sensor compleet. Op de voorzijde is de Mate 30 Pro zal vermoedelijk voorzien van een 32MP belangrijkste selfie camera en een extra ToF-sensor.