Intel kondigt … wat is er aan de Tokyo Game Show 2019

…gewoon niet te enthousiast maar toch, als er een kans is dit niet iets groots.
インテルからの重大発表!明日13:30 から東京ゲームショウのインテルブースで2020年に向けたPCゲームに関する重大発表を行います。どんな内容が飛び出すか、楽しみにお待ちください! #TGS2019 #インテルでゲーミング #intel pic.twitter.com/KgcZnHB6Dt12 September 2019

Intel aangaan van een geheel nieuwe markt met een grafische kaart zou worden, iets wat we verwachten te zien bij één van de grote tech-shows als de CES in 2020 of Computex. We beginnen om te zien wat tech bedrijven te lanceren gaming-centric producten op gaming toont – net zoals bij de lancering van de AMD Navi grafische kaarten op de E3 2019 – maar een grafische kaart van Intel voor de consument zou kunnen worden te groot van een aankondiging.
Intel Japan kwam op Twitter en zei dat het zou maken van een “ernstige mededeling over PC games voor 2020” op TGS 2019. En, met de Intel Core i9-9900KS rechts om de hoek in oktober, kunnen we zien uiteindelijk Intel introduceert zijn langverwachte Xe grafische kaart.
Via PCGamesN
Één van beide manier, we hebben geen idee wat Intel heeft plannen voor de Tokyo Games Show, maar we zouden graag worden verrast met een nieuwe grafische kaart. Tot dan, we zullen gewoon moeten afwachten en zien wat Intel van plan is.
Dus, wat zou het worden? Goed, we konden zien Intel kondigt nieuwe software oplossingen voor de gamers, aangezien het grootste deel van de Gamescom 2019 praten over hoe het maakt de beste hardware en software voor games. We hebben ook gezien dat sommige lekken die suggereren dat Intel plannen van een Phantom Canyon KERN voor volgend jaar om eindelijk te onttronen uitstekende Hades Canyon KERN.