Opera ‘ s gaming browser het gas zelf voor een snellere streaming

Opera GX, een web browser die speciaal zijn ontworpen voor gaming, kan nu gas browsen snelheden vrij bandbreedte wanneer je aan het spelen bent.
Opera GX release calendar
De browser van het team achter de reguliere Opera, is vol met tools ontworpen om een beroep op PC-gamers, waaronder Twitch integratie, RAM en CPU optimalisatie tools, en toegang tot speciale kortingen op populaire titels.
Zou u liever met uw gewone browser voor dagelijks gebruik, maar voor gaming sessies, het is de moeite waard het nemen van Opera GX voor een spin. Zoals we al eerder gezien, Opera is niet bang om te experimenteren met nieuwe functies voor andere ontwikkelaars (zoals een ingebouwde cryptocurrency portemonnee en gratis VPN), dus kunnen er een aantal interessante toevoegingen aan de horizon.

Wat is het volgende…

“Velen van ons als muziek te streamen van YouTube of Netflix film in onze browser tijdens het spelen van een spel en het streamen van de gameplay in parallel. Dit vereist veel bandbreedte en, soms, uw browser kan krijgen behoeftigen, het gebruik van te veel van het als gevolg. We hebben vastgesteld dat,” zei Maciej Kocemba, product director Opera GX.
(Image credit: Opera Software)

De nieuwste versie kunt u de gashendel in de browser zelf, wel meer bandbreedte voor gaming en streaming, tegelijkertijd. Kies uw gewenste limiet van een drop-down menu, en de browser te plakken.
Er is ook verbeterd Twitch ondersteuning, met inbegrip van de mogelijkheid om te filteren op de lijst gevolgd kanalen, plus verbeterde Razer Chroma ondersteuning. Opera GX heeft laat u kiest voor een aangepaste kleuren sinds de lancering, maar nu overgangen tussen de kleuren zijn zachter.

Opera GX nu ook een game release kalender, zodat u kunt zien alle aanstaande lanceert op een rijtje zonder de trawlvisserij op het web,