Realme RMX1991 gespot op TENAA, kan een andere Realme XT Pro lek

De TENAA lijst blijkt dat de RMX1991 draagt een 6.4 inch Full HD+ (2340 x 1080 pixels) resolutie AMOLED-scherm. Er is een fingerprint-sensor ingebouwd in het scherm. Deze maatregelen 158.7 x 75.2 x 8,6 mm, een gewicht van rond de 182 gram en de achterzijde van de telefoon geeft op een subtiele overgang patroon.
Het heeft een 4000 mAh capaciteit van de batterij en kan ondersteuning 30W snel op te laden.

Realme RMX1991 specificaties

Het wordt aangedreven door een octa-core processor geklokt op tot 2,2 GHz en is afgestemd met 6GB RAM en 64GB opslag. Dit zou wel de basis variant van de vermeende Realme XT Pro en het draait op Android 9.0 Taart op basis van ColorOS. Heeft de telefoon een microSD-kaartslot en ondersteunt uitbreiding van het geheugen tot 512GB.
Dit alles valt in lijn met onze eerdere rapporten en speculaties van de Realme XT Pro. De chipset wordt hier gebruikt zou kunnen worden van de Snapdragon processor 730 g sprekers die put het tegen de wil van Xiaomi Redmi K20.
Realme Mobiele telefoons is het gebouw aan te kondigen van de Realme XT op 13 September in India, waar we ook verwachten dat het bedrijf te plagen ons met “one more thing”, zoals het is voor de verleden tijd nu. We zouden niet verbaasd zijn als Realme beslist om de lancering van de XT Pro in India tijdens de Diwali feest in oktober.
De RMX1991 heeft een quad-camera-instellingen die bestaat uit een primaire 64MP camera, een 8-megapixel lens, en twee 2MP sensoren. Er is een inkeping te bezuinigen op de voorkant staat een 32MP selfie camera.
Een mysterieuze Realme telefoon geregistreerd als RMX1991 is gespot op de Chinese regelgevende instantie, TENAA. De lijst toont ook drie foto ‘ s van de genoemde smartphone, samen met gedetailleerde specificaties. Interessant is dat, kijkend naar de hardware details, het lijkt alsof de RMX1991 is een andere telefoon dan de komende Realme XT.
Onlangs hebben we gerapporteerd over een vermeende afbeelding van de Realme XT Pro afkomstig van SlashLeaks, maar het had een centraal gelegen aan de cameramodule. De telefoon gespot op TENAA heeft ook een quad-camera-instellingen, maar het ligt op de top-links.