Ring Past is het Avontuur van de Nintendo-Schakelaar antwoord op Wii Fit

Op zoek naar een goede work-out in uw woonkamer? Ik ook niet. Echter, als u wilt dat een Nintendo-Schakelaar spel dat vergt meer van je lichaam dan alleen uw vingers, de Ring Past Avontuur is ingesteld om een fitness-minded video game naar de populaire Nintendo-Schakelaar console.
Met twee nieuwe stukken van de hardware voor de Nintendo Schakelaar, de Been-Riem (die banden om je been met een Vreugde-Con) en de Ring-Con (een buigzaam wiel dat je in beide handen), zij volgt in de voetsporen van de Wii Fit balance board, of populaire Wii Sports titels. We kregen een verbijsterende teaser van vorige week, maar nu hebben een steviger idee van wat we onszelf voor.
Natuurlijk, die ervaringen kost meer geld, en wij adviseren iedereen om goed na te denken over de vraag of ze daadwerkelijk gebruik maken van deze alternatieve modi van spelen of hebben de ruimte om ze op te slaan – voor het plegen van een aankoop. Maar het kennen van Nintendo ‘ s track record op het aantrekken van casual gamers met dit soort van fitness shtick, de Ring Past Avontuur zal ongetwijfeld vinden een markt.
De lancering op 18 oktober, Ring Past Avontuur is Nintendo ‘ s nieuwste poging om truc gamers in de uitoefening, met volledige beweging van het lichaam als ingang om monsters te vechten om door de niveaus in een zoektocht om te verslaan “een kwade body-building draak genaamd ‘Drago’.” Vraag me af hoe kwamen ze met een andere?

Schakel alle accessoires!

Nintendo heeft waarschijnlijk harder gewerkt aan accessoires voor de Nintendo Schakel dan voor een console voor. Met de kartonnen basis Nintendo Labo bereik en venture in het Labo VR bril, naast de verwachte fractie van Nintendo Schakelaar draagtassen, controllers, en de beschermers van het scherm, er is een scala van add-on hardware om uw ervaring te verbeteren.
Schuin als een mix van “avontuur” en lichaamsbeweging regime, zult u het doen van verschillende bewegingen om je boven-en onderlichaam, met een vleugje yoga moves verbonden – en het is waarschijnlijk meer plezier dan de geforceerde glimlach in de trailer hieronder maakt het uit.