Solheim Cup 2019 live stream: het horloge Europa vs VS golf online vanaf elke locatie

Solheim Cup 2019 – waar en wanneer
60
Vrijdag 13 September
Catriona Matthew heeft de eer van de toonaangevende Europese zijde in actie als Kapitein in haar geboorteland Schotland voor de drie-daagse matchplay toernooi. Haar kant ook lijkt de sterkere van de twee, met 31 Solheim Cup optredens midden van hen, en een opvallend mooi evenwicht ervaring met opkomend talent met drie nieuwelingen in Anne Van Dam, Celine Boutier en Bronte Wet. Elders, wildcard Suzann Pettersen maakt haar negende verschijning na zijn terugkeer uit het hebben van een baby.
Als je buiten de VS is dit weekend maar wilt toegang tot een van de bovenstaande opties, dan kunt u gebruik maken van een US VPN effectief transport van uw computer, telefoon of tablet IP terug op een locatie.
In de middag met vier ballen: vanaf 12.40 uur BST, 7.40 am ET
In de middag met vier ballen: vanaf 12.40 uur BST, 7.40 am ET
De eerste tee-off tijden van elke sessie zijn als volgt:
Besloten knip de kabel? Ook diverse TV-streaming diensten zijn het leveren van een alternatief. Elk biedt een gratis proefabonnement aan de slag en heeft massa ‘ s van de andere content en kanalen voor u om te genieten als u een abonnement heeft:

Aantal plaatsen

Ochtend foursomes: vanaf 8.10 uur BST, 3.10 am ET

Hoe kom je aan een 2019 Solheim Cup live stream van buiten uw land

Als u weg bent van uw eigen land dit weekend en kijken om te zien welke actie u zult waarschijnlijk zult u niet in staat om dankzij geo-blocking. Gelukkig is er een manier om verlichting te brengen die frustratie. Door het gebruik van een VPN – u zult in staat zijn om de wedstrijd te kijken, zonder zijn toevlucht te kijken via een illegale invoer van een onbetrouwbare website.
Wij hebben alle grote Vpn ‘ s door hun schreden en we beoordelen ExpressVPN als onze pick van wat er, dankzij het gebruiksgemak en krachtige beveiligingsfuncties. Het is ook compatibel met zowat alle streaming-apparaat die er zijn, inclusief Amazon Fire TV-Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation, evenals de Android-en Apple-telefoons. Dus om dat huis broadcast en veiliger online, ExpressVPN is onze aanbevolen optie. U kunt ook gaan voor een van onze andere top drie van de beste VPN-diensten die hieronder worden vermeld:

Plaats van 13 September tot en met 15, de Solheim Cup van dit jaar vindt plaats in het historische Gleneagles PGA Centenary Course in Schotland.
Torrenting en P2P-verkeer
55

Zondag 15 September
Privacy en unblocking

Hoe kijken de in 2019 Solheim Cup in de verenigde staten

2. NordVPN SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook
70

P2P Verkeer

 • Hulu met Live TV – $40, – per maand – Hulu met Live TV omvat CBS, Fox, NBC en ESPN.
 • FuboTV $35 voor de eerste van de maand, FuboTV geeft u de eerste maand tegen een gereduceerd tarief, maar na dat de prijs verhoogt naar $45 per maand. De service omvat CBS, Fox, NBC en de NFL Network, maar komt niet met ESPN.
 • DirecTV Nu $50, – per maand – DirecTV Nu omvat CBS, Fox, NBC, ESPN en voor € 5 extra, kunt u de NFL Network.
 • YouTubeTV $40 per maand – YouTubeTV geeft u toegang tot CBS, Fox, NBC en ESPN.

Werkt met

Hoe kijken de in 2019 Solheim Cup: live stream in het verenigd koninkrijk

ExpressVPN
94
1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement en krijg 3 maanden helemaal GRATIS. Check out Express VPN

Europa-team voor de 2019 Solheim Cup

 • Catriona Matthew (Team Captain)
 • Carlota Ciganda
 • Anne van Dam
 • Caroline Hedwall
 • Charley Romp
 • Georgië Hall
 • Azahara Munoz
 • Caroline Masson
 • Anna Nordqvist
 • Bronte Wet (Captain ‘ s Pick -)
 • Celine Boutier (Captain ‘ s Pick -)
 • Jodi Ewart Shadoff (Captain ‘ s Pick -)
 • Suzann Pettersen (Captain ‘ s Pick -)

ONS team voor de 2019 Solheim Cup

 • Juli Inkster (Team Captain)
 • Lexi Thompson
 • Nelly Korda
 • Danielle Kang
 • Lizette Salas
 • Jessica Korda
 • Megan Khang
 • Marina Alex
 • Bretagne Altomare
 • Engel Yin
 • Annie Park
 • Morgan Pressel (Captain ‘ s Pick -)
 • Stacy Lewis (Captain ‘ s Pick -)
Geen Lucht en niet te wachten op een abonnement alleen voor de golf? En NU TV is misschien wel het antwoord. Bekijk de volledige drie dagen van de actie met een £14.99 Sky Sports Week Voorbij, kies een dag om naar te kijken met een £9.99 Dag Voorbij, of maken het grootste deel van een Maand Pass € 33.99 te krijgen van de opbouw en de post-toernooi analyse ook.