Streep lanceert corporate credit card

De uitgaven beperkingen kan worden ingesteld online voor individuele werknemers, specifieke dagen, of per categorie, met de mogelijkheid tot het blokkeren van bepaalde soorten van de aankopen en klanten ontvangt ook twee procent terug op de bovenste twee uitgavencategorieën elke maand.
Vanaf vandaag verkrijgbaar Streep zegt dat de kaart zakelijke uitgaven eenvoudig te beheren voor bedrijven op het internet.
Streep zegt ook de kaart zal worden geïntegreerd met een aantal populaire financiële software tools, waaronder Quickbooks, en klanten kunnen real-time rapportage last ervoor te zorgen dat er geen onaangename verrassingen.

Uitgaven

Het zegt dat het maken van een kaartje is snel en eenvoudig, met bedrijven gewoon nodig om te uploaden van hun logo op de Streep Dashboard om direct een virtuele kaart, met een fysieke aankomst een paar dagen later.
De nieuwe Streep Corporate Card lijkt te vereenvoudigen zakelijke uitgaven voor die bedrijven die zijn vooral gebaseerd op het internet, het kappen van langdurige toepassingen of de noodzaak voor complexe integraties.
Streep heeft geopenbaard zal de lancering van een corporate credit card is als het eruit ziet aan haar zakelijke producten.
Het Visum aanbieden belooft niet verbonden kosten, met de vennootschap te verklaren: “de Stripe Corporate Card is gratis – full stop” met geen jaarlijkse kosten, extra kosten, of kosten voor buitenlandse transacties.