Ultimate Ears is te laten Aussies volledig aanpassen aan hun nieuwe Boom 3 luidspreker

De myBoom 3 is verkrijgbaar voor om nu direct uit de Ultimate Ears website en kost AU9.95 met gratis verzending, inclusief een Power-Up oplaadstation (ter waarde van AU.95) zonder extra kosten als je de bestelling voor het einde van September.
Klanten kunnen wijzigen zes verschillende onderdelen van het draagbare speaker, met inbegrip van uw keuze van de stof, patroon, de kleuren van de eindkappen, volume knoppen, wervelkolom, en loop, en een 20-karakter inscriptie die zijn laser-geëtst op de rug van het apparaat.
(Image credit: TechRadar)

Als u worstelt om ideeën en inspiratie nodig, biedt de site een ‘feeling lucky‘ sectie die volledig randomises alle elementen van de luidspreker, zodat u om te duiken in en maken een verdere tweaks als je van waar het heen gaat.
Ultimate Ears heeft de lancering van haar myBoom programma, dat stelt u in staat om volledig aanpassen van de esthetiek van uw waterdichte en robuuste Boom 3 via de studio web-pagina, met als resultaat een volledig gepersonaliseerde luidspreker voor dezelfde prijs in de detailhandel (AU9.95) als de reguliere, niet-aangepaste versie beschikbaar bij de retailers.

De robuuste Bluetooth-luidsprekers aangeboden door Ultimate Ears zijn enkele van de beste op de markt – in feite, we rekenen de Boom 3 is de beste draagbare luidspreker nu verkrijgbaar. Echter, er is iets nieuws aan het brouwen waarmee Aussies maken deze iconische cilinder echt hun eigen.
Wat meer is, als u naar de kassa met uw gewenste design, een Macht van het oplaadstation (ter waarde van AU.95) zal automatisch worden toegevoegd zonder extra kosten. Echter, je zult moeten onttrekken aan als u wilt dat addertje onder het gras van het laadstation voor deze aanbieding eindigt op 30 September.
Het is vermeldenswaard dat, terwijl deze tekst inscriptie kan worden geschreven in bijna elk unicode-ondersteunde taal is, zijn er beperkingen: volgens UE, “bestellingen met tekst met scheldwoorden, beledigende of discriminerende inhoud, inhoud opgevat om aan te zetten tot geweld, of de inhoud die we willen niet geassocieerd worden met onze waanzinnig geweldige producten zullen worden afgewezen.”