Waarom gaan voor de iPhone 11 wanneer de Samsung Galaxy S10 deals zijn zo goedkoop?

Zoals goed en kwaad, Cola en Pepsi, Apple en Android zijn strijden voor jaren en met Apple ‘ s nieuwste lancering van de iPhone-11 – de strijd gaat. Het enige probleem is…hoe kan Apple concurreren wanneer de Samsung Galaxy S10 aanbiedingen zijn net zo goed nu?

Ja we weten het, voor alle Apple-fans daar zijn we suggereren voor u de ultieme zonde en wissel van kant. Maar dankzij een verzameling van Drie, is het moeilijk om nee te zeggen.

Het aanbieden van 100 gb aan gegevens over de Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10e, vanaf € 28 per maand, deze aanbiedingen heb je serieus vragen uw trouw.

Begrijp ons niet verkeerd, van wat we hebben gezien van Apple zo ver, de iPhone-11 en de twee grotere broers zijn ongelooflijk! Maar, de Appel niet ver van de boom en deze iPhones zijn nog steeds op zoek, net als vorig jaar iPhones – een beetje te prijzig.

We hebben Drie van de collectie van big data Samsung Galaxy S10 aanbiedingen zodat u kunt kiezen voor de voor u. Of als je gewijd aan iOS en alles wat het brengt, neem een kijkje op onze iPhone 11 aanbiedingen gids om te zien hoe veel u kunt verwachten te betalen voor pre-orders.