Bespaar 10% op een reeks van briljante telefoon aanbiedingen van eBay – goedkope iPhones opgenomen

Hieronder hebben we een lijst van de opvallende aanbiedingen van eBay maar als je niet vinden wat je hoopte dan maak je geen zorgen, er is nog steeds een enorm aanbod van telefoon deals beschikbaar zijn met deze code. Gewoon over het hoofd naar eBay om te zien wat je kunt krijgen.
Het is belangrijk op te merken dat veel van deze aanbiedingen komen van andere retailers met eBay gewoon de tussenpersoon. Met dit in het achterhoofd, check de deal dat je de keuze voor om te zien hoe goed is beoordeeld en of er sprake is van garantie op bieden.
Niet alles wat je leuk vond? Check out onze gids naar de beste mobiele telefoon aanbiedingen en SIM gratis mobiele telefoons te vinden van uw ideale telefoon deal.
Huawei Mate 20 Pro | SIM-gratis | £484.99 £436.49
Het is misschien niet Huawei ‘ s nieuwste telefoon, maar de Mate 20 Pro is een fantastische keuze voor fans van grotere telefoons. En, tegen een prijs van £436.49 dit is een uitzonderlijke prijs te krijgen. Gebruik de code PHONES10 voor die belachelijk lage prijs.
Bekijk De Deal
Net als de meeste andere telefoon gelanceerd, de introductie van de nieuwe iPhone 11 bracht twee gedachten voor de geest. Ten eerste, dat deze telefoon is geweldig, verpakt met zoveel functies en een geweldige nieuwe camera instellen. Die gedachte is al snel gevolgd door een besef van hoe veel geld het kost om te bezitten.

eBay Voucher code details:

  • Korting: 10% korting
  • Op: eBay.co.verzending
  • Voucher code: PHONES10
  • Verloopt op: 11:59pm – vrijdag 20 September
  • Minimum te besteden: £25
  • Maximale korting: 75 pond

De beste eBay-telefoon aanbiedingen

Maar het is duidelijk, met het aftellen om deze korting in volle gang, je wilt gewoon weten de details van dit aanbod. Zie je alles wat je moet weten hieronder – met inbegrip van de beste aanbiedingen om op te vallen.

Dat betekent dat u kunt beleggen in een waaier van mobiele telefoons, met inbegrip van goedkope iPhones, de iPhone XR, Huawei ‘ s indrukwekkende Mate 20 Pro en een gastheer van Samsung telefoons. En deze korting is van toepassing op zowel het merk nieuwe toestellen en gerenoveerde telefoons.

En, als je zoals velen, je bent niet bereid om op te geven van uw spaargeld voor Apple ‘ s nieuwste, eBay heeft voor u de oplossing. Tot 20 September, de online retailer is het aanbieden van een korting van 10% op een breed scala van mobiele telefoons met de code PHONES10.