De Google Pixel 4 is niet echt, maar het ondersteunt ook al Netflix HDR

Netflix heeft net nog een ander gewas van telefoons op de lijst van HDR-ondersteunde apparaten – dat wil zeggen telefoons en tablets die stream-shows en films in HDR10.
Dat gezegd hebbende, als je eenmaal bent al betaald en uw telefoon up-to-date is, wordt u getrakteerd op een HDR inhoud, waar je ook gaat – een leuk extraatje als u wilt de best uitziende inhoud op uw volgende reis.
Tijdens het streamen van Netflix in de HDR-op uw Google Pixel 4 zou kunnen bewijzen uitdaging tot de telefoons materialiseren op Google ‘ s aankomende oktober Pixel evenement, Netflix zegt kunt u direct beginnen met het streamen in HDR op de andere telefoons hierboven vermeld – kijk voor de bijgewerkte Netflix app in de Google Play Store.

Hoe te krijgen Netflix in HDR10 op uw telefoon

Telefoons steeds helderder, kleurrijker video-ondersteuning zijn de Google Pixel 3, Google Pixel 3 XL, Samsung Galaxy Note 10, Sony Xperia 1 en LG G6. Oh, en de Google Pixel 4 en Google Pixel 4 XL … dat is raar, want noch officieel aangekondigd door Google.
De rode draad tussen al deze apparaten is dat ze allemaal gebruik van de Qualcomm Snapdragon 821, 845 of 855 processor – matig krachtige stukken van silicium dat in HDR van de gegevens en bevestigt de geruchten dat de Pixel 4 zal draaien op de Snapdragon 855 processor ook.
Natuurlijk, vergeet niet dat je nodig hebt om te betalen voor Netflix premium plan dat kost .99 (£11.99, .99) per maand om toegang te krijgen tot de high dynamic range-inhoud. (Hetzelfde geldt voor HDR-compatibele Tv ‘ s en streaming-apparaten, ook.)
Via Android Police