Luik: alles over Google ‘ s volgende gerucht Chromebook

Google is naar verluidt bezig met een nieuwe Chromebook in-house ontwikkeld, met de codenaam ‘Hatch’ in verschillende benchmark aanbiedingen en andere lekken in de afgelopen paar maanden. Geruchten over de laptop de mogelijkheden zijn gedeeld als goed, het schilderen van een vrij duidelijk beeld.

Met de nieuwste lek blijkt uit up-to-date Intel Core-processors (Cpu ‘ s) en meer geheugen (RAM) dan de meeste Chromebooks, het Luik wordt steeds ingesteld om een waardige opvolger voor de uitstekende Pixelbook van 2017.

Met dat Google heeft duidelijk heel veel om voor te leven met deze Chromebook release, vooral gezien het feit wat de verliezen werden veroorzaakt door een storing bij de receptie om een Pixel van Leisteen. Hier is alles wat we hebben gehoord tot nu toe over het Uitkomen, codenaam voor Google ‘ s volgende Chromebook.

Cut to the chase

  • Wat is het? Google ‘ s volgende in-house Chromebook
  • Wanneer is het? Eventueel 15 oktober met 4 Pixel
  • Hoeveel zal het kosten? Hopelijk niet meer dan Pixelbook deed

The Google 'Hatch' would hopefully have Thunderbolt 3, too.

De Google ‘Luik’ hopelijk zou hebben Thunderbolt-3, ook.

(Image credit: de Toekomst)

Google Luik release datum

Terwijl de geruchten en lekken van een release-date zijn nogal dun nu, vele rapporten van MySmartPrice en NotebookCheck peg deze Chromebook uitbrengen naast de Google Pixel 4. Dat zou betekenen dat een debuut datum van 15 oktober, die is al geanticipeerd door Pixel fans.

Met dat, zou het meer dan waarschijnlijk het Luik sloeg de winkels en online retailers voor het einde van oktober. Op zijn minst, een 15 oktober debuut zou alle, maar garanderen een versie voor de Kerst-inkoop-seizoen.

Google Luik prijs

Helaas, niets in deze lekken en rapporten in de buurt komt van het bespreken van een mogelijke prijs voor het Luik. Wel weten we dat de Chromebook wordt verwacht dat een aantal van de nieuwste 10e generatie (Comet Meer) Intel Core Cpu ‘ s, te beginnen met de dual-core Intel core i3-10110U.

Dit zou uiteraard zet het Luik in lijn met premie-goedkopere Ultrabooks, zoals de Dell XPS 13. We kunnen dus veilig verwachten dat deze Chromebook te bereiken vergelijkbare prijzen, net als dat van de vorige Pixelbook dat we zo van hield.

The previous stylus was not stow-able, sadly.

De vorige stylus is niet stow-kan, jammer genoeg.

(Image credit: de Toekomst)

Google Luik specificaties en functies

Nu weten We van een aantal belangrijke specificatie punten en functies die u verwacht te worden opgenomen in het Luik Chromebook product. Om te beginnen zijn we weer van bewust dat Google is naar verluidt uit de laptop met Komeet Lake Intel Cpu ‘ s.

Dit is gebaseerd op recent uitgelekte Geekbench test informatie voor het publiek beschikbaar gesteld, specifiek aanbieding van de Intel Core i3-10110U deel in gebruik, met verkooppunten verder speculeren dat Google stopt niet hier. Het is waarschijnlijk dat Google zal deze Komeet Meer opties voor de Core i5-en misschien zelfs de Core i7.

In combinatie met minimaal 8GB RAM vermeld in de Geekbench resultaten, dit zal zorgen voor een Chromebook dat is ontegenzeggelijk krachtiger dan de meeste, dat is een kenmerk van Google ‘ s zelfgemaakte Chrome-laptops sinds hun start.

Afronding van de bekende geruchten lijst zijn de 2400 x 1.600 pixels scherm met een verhouding 3:2, net zoals de Pixelbook van 2017 – samen met een nieuwe ingebouwde stylus, toetsenbord met achtergrondverlichting en een goede vingerafdruklezer voor extra beveiliging.

Alle verteld, de Google Chromebook met de codenaam ‘Hatch’ is op zoek naar een van de beste weer. Echter, afgaande op de Pixel Leisteen neergang, Google zou niet verstandig zijn om op zijn lauweren rusten hier.