Wi-Fi-6-certificering is nu misschien eindelijk betaalbaar?

Wi-Fi-6 niet alleen verhoogt het de snelheid tot 37%, maar zijn veel beter in het omgaan met meerdere apparaten op hetzelfde moment – u hoeft zich geen zorgen te maken over de aanwending van uw huisgenoot het internet wanneer eetbuien Netflix. Draadloze routers die gebruik maken van Wi-Fi-6 zijn ook veel meer veilig, dat is van cruciaal belang in deze onzekere tijden.
Dus, met al deze voordelen, eindelijk een stortvloed van Wi-Fi-6-routers is ongetwijfeld goed nieuws. En, nu dat de Wi-Fi-6-certificering is uit, we zijn er zeker van dat veel routers en ondersteunende apparatuur zal een pop-up in een mum van tijd.
Wi-Fi-6 is geweest op de horizon voor een tijdje nu, en we hebben al gezien dat sommige producten die dit ondersteunen, de lancering van de officiële Wi-Fi-6-certificering is eindelijk hier.
Wi-Fi-6, ook wel bekend als de 802.11-ax, is geweest rond voor een tijdje nu in high-end networking apparatuur, en is zelfs standaard ondersteund op de nieuwste Intel Ijs Meer processors. Maar, met de Wi-Fi Alliance is een nieuwe certificatie programma nu open, hardware-fabrikanten uit de hele wereld kunnen indienen dat hun producten worden gecertificeerd voor Wi-Fi-6.
Er zijn al tal van apparaten die ondersteuning bieden voor de nieuwe standaard, met inbegrip van de nieuwe iPhone 11 line-up en de Galaxy Note 10 Plus , niet te vergeten, elke laptop die zal verpakking Intel Ijs Meer processors. Het internet gaat een stuk sneller, gemakkelijker te gebruiken en veiliger, dankzij de Wi-Fi-6.
Via CNET Dit is waarschijnlijk niet heel veel betekenen voor de meeste mensen meteen, maar we beloven dat dit is een big deal. Dit certificerings programma wordt geopend, zal dat betekenen dat we beginnen te zien veel meer Wi-Fi-6-compatibele apparaten die op de markt verschijnen, dat zal hopelijk goedkoper dan de 0 van € 749, ongeveer AU,300) Netgear Orbi onthuld op de IFA in 2019.