Apple Horloge te koop bij Walmart: de Apple Horloge 4 krijgt een $100 prijs knippen

Dankzij de recente aankondiging van het Apple-Horloge-Serie 5, – kunt u nu fantastische aanbiedingen op het Apple-Horloge 4. Walmart heeft op dit moment het Apple-Horloge 4 te koop voor $329. Dat is een $100 korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de 44mm model smartwatch. Als je geïnteresseerd bent in een mobiel abonnement, Walmart heeft ook het Apple-Horloge 4 met LTE-connectiviteit te koop voor $399.

De Apple Horloge 4 biedt een verbeterde design en extra health functies die zijn voorzien van een ingebouwde ECG, vallen opsporen en sos SOS. De Serie 4 smartwatch heeft een 30% grotere scherm waardoor het makkelijker wordt om te zien gezondheid statistieken, berichten en meldingen. De swimproof smartwatch ook tracks hartslag, trainingen en aantal verbrande calorieën en bevat algemene smartwatch functies, zoals de mogelijkheid om te bellen, muziek afspelen, en meldingen ontvangen.

De nieuwe Apple Horloge 5 44mm model momenteel te koop voor $429, dat maakt de $329 prijs op de Serie van 4 smartwatch zeer aantrekkelijk. Beide horloges zijn voorzien van een groter scherm en een ingebouwde ECG, maar de Apple-Horloge 5 nu voorzien van een ingebouwde kompas, een bijgewerkte Kaart app en aanvullende gezondheids-en veiligheidsvoorzieningen. Als deze toevoegingen niet voor u van belang zijn, dan moet je addertje onder het gras deze deal op het Apple-Horloge 4 voordat het te laat is.

Apple Horloge 4 aanbiedingen:

Ontdek meer Apple horloge verkopen met de beste goedkope Apple Horloge prijzen en aanbiedingen die er momenteel beschikbaar zijn.

U kunt meer informatie over de serie 4 smartwatch met onze Apple Horloge 4 review.

Geïnteresseerd in de nieuwste smartwatch? Zie de beste Apple Horloge 5 prijzen en aanbiedingen.