Beste externe beeldschermen voor de Surface Pro en Surface Pro 6 in 2019

De Surface Pro (2017) en Surface Pro 6 zowel alle tools die nodig zijn om uw nummer één apparaat, met inbegrip van een mooie 12,3-inch PixelSense touch display. Maar dat betekent niet dat je niet met het opzetten van een werkruimte aan huis of kantoor. In dat geval is, bent u waarschijnlijk op zoek naar een externe monitor aan — iets waarmee je meer gedaan krijgt door zijn formaat en de resolutie. Merk op dat u een adapter nodig om verbinding te maken een aantal van deze beeldschermen op uw Pro, die gebruik maakt van een Mini DisplayPort voor video-uitgang.

Grote multifunctionele optie:
De Dell UltraSharp U2719D

Editor ‘ s pickDell de U2719D 27-inch monitor heeft een 2560×1440 resolutie en een IPS-scherm voor een prachtig beeld, en het ontbreken van bezel maakt het lijkt alsof de foto reikt helemaal tot aan de rand. Verbinding maken met HDMI-of DisplayPort -, profiteer van de vijf USB-3.0-poorten, en monteer de monitor eenvoudig dankzij de VESA-compatibiliteit. $400 bij AmazonBekijk de Deal

Bespaar ruimte en geld:
AOC 22V2H

Personeel budget choiceDon niet veel ruimte op uw bureau? Deze 21,5-inch AOC monitor beschikt over een 1080p scherm met IPS-paneel 5ms reactietijd en de vernieuwingsfrequentie van 75Hz. Er is bijna geen bezel, en het lichaam is ongeveer zo dun als het maar kan. De stand kunt u de tilt, en u kunt verbinding maken met HDMI-en VGA-poorten. $97 bij AmazonBekijk de Deal

Prachtige 4K:
HP Z27

4K-monitoren zijn een uitstekende investering in de toekomst, en HP ‘ s Z27 is één van de beste. Het heeft een minimale bezel rond het 27-inch scherm, de kleurweergave is bijna perfect, en de verstelbare voet kunt u de juiste hoek. Verbinding maken met HDMI, DisplayPort, USB-C, en profiteer van een garantie van drie jaar. $539 bij HPBekijk de Deal

Ultrawide foto:
LG 25UM58-P

Voor meer gedaan op een keer, deze 25-inch ultrawide monitor van LG kunt u splitsen van het scherm tot vier keer. Het heeft een resolutie van 2560×1080 met een 21:9-beeldverhouding, een IPS-paneel, en twee HDMI-poorten voor het aansluiten van twee Pc ‘ s tegelijk. Geniet van een refresh rate van 60Hz en 99% sRGB-kleur reproductie. $159 bij AmazonBekijk de Deal

Pro 4K HDR:
BenQ PD2720U

Met een nauwkeurige kleurweergave in sRGB, AdobeRGB en DCI-P3 recht uit de doos, een ton van de poorten, en een heldere 4K-display, de BenQ PD2720U is een geweldige keuze voor uw volgende 27-inch professionele monitor. Het is ook compleet met HDR10, en kunt u gebruik maken van HDMI, DisplayPort of Thunderbolt-3 aan te sluiten. 1.100 dollar bij AmazonBekijk de Deal

Budget voor de 27-inch:
BenQ PD2700Q

Een 27-inch monitor is een goede grootte voor een heleboel mensen, maar de hogere prijs kan worden beperkt. BenQ ‘ s PD2700Q probeert om de kloof te dichten, waardoor een 1440p IPS display met een perfecte sRGB-kleur reproductie. Het is uitgerust met functies ontwerpers zal houden, en je verbinding kunt maken met DisplayPort, HDMI en Mini-DisplayPort. $319 bij Amazon

Bekijk De Deal

16:10 aspect ratio:
De Dell UltraSharp U2415

Als u houdt van de Dell UltraSharp line-up, maar hoeft niet een grote monitor, is er de 24-inch U2415. Krijg je toch bijna geen bezel, een stand die kan worden aangepast voor tilt, swivel en pivot, en VESA-compatibiliteit. Sluit deze 1200p display (16:10 beeldverhouding) met HDMI of de DisplayPort en genieten van een bijna perfecte sRGB-kleur reproductie. $285 bij DellBekijk de Deal

Draagbare display:
ASUS ZenScreen GAAN MB16AP

De Surface Pro is draagbaar ontwerp, zodat u misschien op zoek naar een extra display kunt tag mee. De ASUS ZenScreen GAAN brengt een 15,6-inch IPS-scherm en weegt slechts 1.87 kilo en is slechts 0,3 cm dik. Het wordt geleverd met een standaard cover, een ingebouwde batterij die duurt tot vier uur, en de USB-C-connectiviteit. $230 bij AmazonBekijk de Deal

Als we een aantal suggesties

Een van de monitoren in deze roundup kan een ideale aanvulling op uw Surface Pro, maar er zijn een paar die we aanbevelen.

Dell 27 inch UltraSharp U2719D brengt een hoge resolutie, mooie kwaliteit, en een ton van de poorten naar de tafel, waardoor het de beste all-round pick voor de meeste mensen. Blijf op de verstelbare stand of bevestig hem aan de wand om ruimte te besparen op uw bureau. Het is niet de goedkoopste optie in deze roundup. Nog steeds, Dell niet rommelen met de monitoren, en moet je blij zijn met de display geen kwestie wat u het voor gebruiken.

Als 27 inch is een beetje te groot, en u niet wilt besteden honderden dollars, de 22-inch AOC 22V2H maakt een betere keuze. Het is goedkoop, het heeft een 1080p IPS-paneel, en de ring is ongeveer zo dun als het maar kan. De stand kan worden aangepast voor tilt, en het bevat AMD FreeSync ondersteuning als u een secundaire gaming PC met AMD hardware.