GoDaddy ‘ s nieuwe oplossing combineert een website bouwer met marketing tools

Web hosting provider GoDaddy is gestart met een nieuwe oplossing genaamd Websites + Marketing paren die een gemakkelijk te gebruiken website builder met een suite van marketing tools om te helpen kleine bedrijven te groeien en nieuwe klanten te bereiken.

Naast het nieuwe aanbod, het bedrijf introduceerde ook GoDaddy Inzicht en deze slimme technologie zorgt voor begeleiding op maat om ondernemers te helpen hun doelen te bereiken.

GoDaddy Inzicht levert aanbevelingen aangedreven door de geanonimiseerde gegevens van miljoenen websites geeft kleine bedrijven een actieplan gevoed door gegevens uit de wetenschap die helpt in het vinden van nieuwe klanten, terwijl ook zodat ze zich meer gaan bezighouden met diep met hun bestaande klanten met een minimale inspanning.

Hoofd van Apps en Ervaringen bij GoDaddy, Lauren Antonoff legde het bedrijf de motivatie om te ontwikkelen GoDaddy Inzicht in een persbericht met de aankondiging van de nieuwe oplossing, zeggende:

“We besteden veel tijd aan het praten met ondernemers, en ze vertellen hoe veel angst hebben ze het uitzoeken hoe om te laten zien online. Zelfs als ze een site bouwen, zijn ze worstelen om te weten als het werkt voor hen en wat ze moeten doen om te vinden. We willen het gissen en onnodig werk van het proces, zodat de klant zich kan focussen op het runnen van hun bedrijf. We bouwden GoDaddy Inzicht te begeleiden onze klanten met een persoonlijke actie plannen die echte resultaten zonder een enorme tijdsinvestering.”

GoDaddy Inzicht biedt ook kleine bedrijven met een score te laten zien hoe hun online prestaties vergeleken met soortgelijke bedrijven. Deze score past in de tijd als ze compleet items op hun actieplan en dit biedt kleine bedrijven consistent zicht op hoe zij benchmarking met anderen zoals hen.

Websites + Marketing

Websites + Marketing maakt het aanmaken van je website snel, eenvoudig en gepersonaliseerde of een gebruiker werkt op hun desktop of mobiel apparaat.

GoDaddy heeft gemaakt van een nieuwe visualisatie tool voor de nieuwe oplossing genaamd Site Makeover die maakt het gemakkelijk voor gebruikers om hun website in meer dan 20 verschillende stijlen, allemaal in een enkele oogopslag. Het bedrijf ‘ s website builder niet vereist dat bedrijven vanaf nul te beginnen en in plaats daarvan ondernemers kan het uiterlijk van de hele site zonder dat opnieuw of bijwerken van de inhoud. Het veranderen van de kleuren en lettertypen via een website kan nu worden gedaan met de klik van een knop.

Als het gaat om integratie, Websites + Marketing synchroniseren met Facebook, Yelp, Instagram en Google Mijn Bedrijf te kunnen ondernemers om te reageren op recensies van klanten direct zonder het verlaten van hun website. Bovendien, afbeeldingen op een bedrijf met een Facebook Zakelijke Pagina zijn beschikbaar om te gebruiken op hun eigen site en op geïntegreerde partner platforms.

GoDaddy heeft ook nog een nieuwe Marktplaats-functie waarmee ondernemers hun gehele voorraad op Amazon, Walmart, eBay en andere e-commerce sites, terwijl het gebruik van Websites + Marketing, beheer van bestellingen, betalingen en verzendkosten op al deze platformen.