Google Stadions komen naar Android-TV, volgens de gelekte beelden

Via XDA-Developers
Google Stadions heeft officieel aangekondigd voor tal van apparaten en besturingssystemen, waaronder mobiel, PC, browsers, en zelfs consoles. Echter, er is geen definitieve woord over de vraag of Stadions was komen naar Android-TV.
Er zijn ook meldingen van Google Stadions de lancering van een nieuwe Nvidia Shield TV-streaming box, die ook draait op het Android-TV-platform – met deze nieuwste lek waardoor het allemaal maar zeker zullen we het zien Stadions in de Android TV OS, die loopt op bepaalde Sony Tv ‘s, Philips Tv’ sen sets van Hisense en Scherp.

Een multi-platform service

Het lek is afkomstig van een deelnemer op de International Broadcasting Convention in Amsterdam, waar we ook in het vizier van BT Sport de eerste live-8K-uitzending.
Een snel-beet de presentatie bleek dat “Stadions integratie” op Android TV is gepland voor de Android 11 OS lancering in 2020 in plaats van de huidige 10 Android – platform – enkele maanden na de Stadions lanceert op andere apparaten in November 2019. Hetzelfde TV-OS-update is ingesteld op “uitbreiden van het beginscherm en instream-advertenties van aanbod, maar wij raden meer advertenties is de prijs te betalen voor een handige gaming-streams?
De opname is heel logisch, niet in het minst omdat Google ontwikkelt het Android-besturingssysteem zelf.
De Google Stadions video game streaming service is ingesteld om te komen tot de Android TV platform, als een recente lek is iets te gaan.