HMA VPN-5.0 voegt nieuwe locaties en verbeterde privacy-opties

In de nieuwste versie van haar VPN, HMA (voorheen bekend als HideMyAss!) is volledig opnieuw ontworpen van de software te vereenvoudigen privacy voor gebruikers, terwijl het aanbieden van nieuwe functies voor Windows -, Mac-en Android-apparaten.

Een recente wereldwijde studie uitgevoerd door het bedrijf vond dat 47 procent van de mensen stemt ermee in dat de privacy is een mensenrecht en 84 procent waren bezorgd over hun online geschiedenis kan worden geopend zonder hun kennis door overheid, hackers, politie en partners.

Hampe meyjes advocaten is van mening dat iedereen recht heeft om online privacy dat is de reden waarom het bedrijf ontworpen HMA VPN-5.0 om gebruikers de grootste keuze van versleuteling en beveiliging opties. De nieuwe versie van de VPN-automatisch biedt gebruikers met veel privacy tips en meer geavanceerde mogelijkheden, waaronder een systeem-breed kill switch, split-tunneling en auto-connect.

Senior product manager bij HMA, Jonathan Lemmonier uitgelegd waarom het bedrijf heeft besloten om volledig redesign van haar VPN, zeggende:

“Meer mensen dan ooit zijn op zoek om zichzelf te beschermen tegen nieuwsgierige ogen als ze gaan over hun dagelijkse leven. De verbeteringen in de HMA VPN-5.0 helpen mensen de uitoefening van hun fundamentele recht op privacy online, zonder enige afbreuk te doen aan de prestaties en functionaliteit. Met de toevoeging van meer server-locaties, een betere bescherming en een versterkt kill switch, wij leveren op onze belofte aan onze gebruikers de flexibele en toegankelijke online privacy die ze nodig hebben.”

Privacy made simple

HMA VPN-5.0 brengt belangrijke verbeteringen aan de kern van het bedrijf privacy fail-safe, de kill switch. Alle Windows -, Mac-en Android-apparaten met HMA hebben nu een systeem-breed kill switch zal stoppen en op alle internet-verkeer als de aansluiting op een HMA-server druppels. Bovendien, Windows gebruikers zullen profiteren van een app kill switch, die start HMA VPN-proactief elk moment dat een applicatie op de lijst is geplaatst.

HMA is ook het nemen van de eerste stappen naar een volledige nee te loggen met de nieuwste versie van haar VPN. Exacte IP-adressen worden niet meer verzameld, zodat gebruikers niet langer kan worden geïdentificeerd op deze manier en het bedrijf is het verminderen van de lengte van het bewaren van gegevens tot slechts 30 dagen. Meer informatie over het inloggen op het beleid kan worden gevonden in het HMA is bijgewerkt met het privacy beleid.

Het bedrijf gaat ook verder met het uitbreiden van haar high-speed verbindingen en het biedt nu meer dan 1000 servers met de meerderheid van hen in staat om snelheden van 20 GB per seconde.

Eindelijk HMA heeft een nieuwe Lightning-Modus om de VPN-die voorziet gebruikers automatisch de snelste server geactiveerd en een nieuw Vernieuwen IP-functie genereert een geschikt IP-adres met een klik wanneer gebruikers komen over een geblokkeerde website.

Geïnteresseerde gebruikers kunnen downloaden en HMA VPN-5.0 nu en profiteer van de verbeterde prestaties en privacy-instellingen.