Cyberdreigingen zijn geëvolueerd, maar de bescherming van Norton heeft ook

Cybercriminelen hebben een steeds gevarieerder scala van trucs en beveiligingslekken die tot hun beschikking, en we hebben onlangs getuige van hen gaat zelfs zo ver dat het klonen van de website van een populaire VPN-provider in een poging om gek van onwetende surfers tot het downloaden van malware. En niet te vergeten een enorme toename in mobiel bankieren malware-bedreigingen en een grote comeback van ransomware, een van de smerigste infecties rond.
Bijvoorbeeld, als antivirus, zult u waarschijnlijk willen een VPN naar een betere bescherming van uw online privacy – maar welke precies? En misschien wel meer to the point, hoeveel zal dat kosten? Er kan gratis Vpn ‘ s die er zijn, een aantal van u misschien denken, maar deze kan – en vaak doen – hebben een verborgen kosten in de voorwaarden van uw privacy (ironisch genoeg).
Dat VPN? Het is een volwaardige dienst met bank-graad van versleuteling. Deze ouderlijk toezicht? Ze zien er niet alleen kunt u de politie de inhoud van uw kinderen zullen het zien, en de tijd die ze online mogen zijn, maar ze bevorderen ook dieper dekking in het kader van de monitoring van de sociale netwerk-gebruik en zoekopdrachten op het web.

Meerdere lagen van defensie

[embedded content]
Er zijn nog andere extra ‘ s aanwezig in Norton 360, ook, met inbegrip van een PC cloud back-up faciliteit te houden van belangrijke gegevens veilig zijn in geval het ergste gebeurt (zoals een harde schijf) en ook sommige onderhoud van het systeem tools om te helpen met het schoonmaken van de PC.
Een deel van de kracht van Norton 360 is dat niet alleen het bedekken van een groot scala van verschillende aspecten van veiligheid, maar het dekt ze echt grondig. Norton LifeLock eigenlijk levert kwaliteit in al haar facetten.
De lagen van bescherming zijn er nog niet, hoewel. Norton 360 biedt ook een webcam bescherming om te voorkomen dat niet-vertrouwde apps toegang hebben tot uw camera, een bijzonder opdringerige aanval is misschien wel de ultieme invasie van uw privacy, wat betekent dat je letterlijk wordt bespioneerd.
Elk onderdeel van Norton 360 is volledig uitgewerkt en gepolijst tot een hoge standaard. Zoals de naam al doet vermoeden, dit is een bescherming voor uw apparatuur en informatie vanuit meerdere invalshoeken als het gaat om het onderhouden van uw online privacy en wordt beschermd tegen de nieuwste gevaarlijke bedreigingen.
Met een simpele antivirus app kan een goede start in termen van het verdedigen van uw apparaten, maar echt, je moet meerdere lagen van defensie om echt veilig online. Echter, het probleem is dat het is iets van hoofdpijn na te denken over wat de veiligheid van apps die u nodig zou kunnen hebben, en welke van deze oplossingen zijn de beste.
Kortom, de bedreiging van het landschap is gevaarlijker terrein dan ooit, en met cyberdreigingen voortdurend in ontwikkeling en worden steeds vaker, moet je een security-oplossing die is even geëvolueerd en heeft betrekking op u vanuit meerdere hoeken.
We weten allemaal hoe belangrijk het is om goede kwaliteit bescherming bij online deze dagen, in het bijzonder bij het invoeren van creditcardgegevens voor winkels, toegang tot online bankieren, of andere finance-gerelateerde activiteiten. Natuurlijk, top-notch antivirus (met real-time protection) is een gegeven, maar samen met dat zelfs de meest betaalbare versie van Norton 360; Norton 360 Standaard biedt u een gemakkelijke-naar-gebruik van VPN die geen datalimieten of andere vangsten.

Bescherming voor het hele gezin

Zou het niet veel eenvoudiger zijn als er sprake was van één alles-in-één oplossing die had antivirus -, VPN -, en diverse andere lagen van beveiliging die u nodig hebt gebouwd-in? Gelukkig, er is een oplossing: Norton 360 is een nieuw type van security-oplossing die is ontwikkeld om te vallen meerdere bases in één handig pakket.
Deze security suite levert ook een wachtwoord manager, bescherming voor uw browser (PC-only), plus een intelligente firewall, die allemaal combineren met de kern antivirus (met ransomware bescherming) en VPN te maken dat veel veiliger online.
Norton 360 Standaard heeft betrekking op alle veiligheidseisen als een individu, maar als je een gezin hebt, is de volgende stap up – Norton 360 Deluxe – biedt dekking voor meer apparaten voor alle leden van het gezin, naast de meer PC cloud back-up ruimte, en het voegt ouderlijk toezicht om uw kinderen te beschermen als ze online zijn.
Er is ook een goede spam-filter (PC-only) om te houden van uw e-mail postvak in vrij van ongewenste e-mail.