De Asus ROG Telefoon 2 met 120Hz AMOLED scherm & Snapdragon 855 Plus gelanceerd in India

Het verzacht de warmteafvoer via ROG Aerodynamische Spel Cool II systeem dat bestaat uit een heatsink, 3D vapor chamber, grafiet, koper pads en een warmte-overdracht vent. Deze elementen worden in lagen samen in het lichaam en streven naar verbetering van de thermische prestaties van de telefoon.
Laten we eens een korte blik op de specificaties, prijs en beschikbaarheid van de Asus ROG Telefoon 2.
Het gaat over de verkoop vanaf 30 September om 12 UUR op Flipkart tijdens de Big Miljard Dagen te koop. Er is een korting van 10% voor As Bank Debet/Credit card eigenaren en ICICI Bank credit card-houders. Let er echter op dat u alleen het 8-gb model van de ROG Telefoon 2 zal beschikbaar zijn in eerste instantie en Asus is nog te onthullen wanneer de maxed out variant zal beschikbaar zijn voor aankoop.

Prijs en beschikbaarheid

De ROG Telefoon 2 wordt aangeboden in twee opslagconfiguraties– met 8GB RAM en 128 gb opslag kost Rs 37,999 en met 12 gb RAM en 512 gb opslag kost Rs 59,999.
Asus heeft ontworpen compatibele accessoires voor de ROG Telefoon 2 voor het verbeteren van de game-ervaring op de telefoon. Dit omvat de AeroActive Koeler II geprijsd op Rs 3,999, Professionele Dock bij Rs 5,499, een Verlichting Armour Case geprijsd op Rs 2.999 Ligt, TwinView Dock II voor Rs 19,999, Mobiele Desktop Dock bij Rs 12,999 en de ROG Kunai Gamepad bij Rs 9.999 exemplaren.
Aan de voorzijde is er een 24MP, f/2.0 diafragma camera voor selfies.
Asus niet missen op het toerusten van de ROG Telefoon 2 met een vlaggenschip-level camera systeem. Het heeft een dual-camera-instellingen op de rug, die vergelijkbaar is met de Asus 6Z (een.k.een Zenfone 6). Deze bestaat uit een primaire 48MP Sony IMX586 primaire sensor met een f/1.7 en een 13MP ultra-groothoek camera met 123-graden gezichtsveld.

De Asus ROG Telefoon 2 specificaties

De ROG Telefoon 2 was ook de eerste telefoon die worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 855 Plus-chipset, maar sinds de aankondiging hebben we een hoop andere telefoons schommelen zoals de Black Shark 2 Pro en meer recent de Redmi K20 Pro Premium.
Het draait op ROG UI, die is gebaseerd op Android 9.0 Taart.
De 8GB variant van de ROG Telefoon 2 komt met 18W Snel Opladen 4.0 adapter en Areo geval in de doos, terwijl de 12GB RAM variant zal komen met een 30W ROG lader, AeroActive Koeler en Aero Geval.
De ROG Telefoon 2 wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 855 Plus chipset die is een geavanceerde versie van de normale SD-855 SoC. Het is gebouwd voor extreme gaming prestaties met 15% verbetering in graphics rendering behandeld door Adreno 640 en maximaal 2.96 GHz kloksnelheid. Dit gaat gepaard met 8GB/12GB RAM en 128GB/512GB UFS 3.0-opslag.
Aangekondigd in juli, de Asus ROG Telefoon 2 heeft eindelijk naar India. De gaming-centric biedt door de Taiwanese electronica fabrikant komt uitgerust met een 120Hz refresh rate AMOLED-scherm, waardoor het een van een soort. De Razer Telefoon 2 komt in de buurt bij het aanbieden van 120 hz scherm, maar maakt gebruik van een IPS LCD-scherm voor in de plaats.
Als de telefoon heeft een 19.5:9 aspect ratio, geeft het een manier om dubbele voren gerichte luidsprekers bijgestaan door twee NXP smart versterkers voor het verbeteren van de audio prestaties. Het ondersteunt ook de DTS:X ultra surround geluid en heeft een 3,5 mm audio jack, die ondersteunt Hi-Res audio afspelen.
Het is 9.48 mm dun en weegt een goede 240 gram. Het packs ook in een 6000 mAh-accu die ook verantwoordelijk is voor dat heft tot een bepaalde mate.
Er is een USB-Type-C-poort aan de onderkant, die ondersteunt voor het Snel Opladen van 3.0 snel op te laden. Daarnaast is er een 48-polige dubbele van het Type C-poort aan de zijde die dienst doet als de Display-Poort voor het Twin View Dock II of kan worden gebruikt voor het omgekeerde het opladen van andere apparaten.
De telefoon van het chassis is gemaakt van aluminium en de achterklep ontvangt circuits hoogtepunten in de vorm van toonaangevende lijnen die een afspiegeling zijn van verschillende tinten van kleuren als het licht er op valt vanuit verschillende invalshoeken.
Asus ROH Telefoon 2 beschikt over een 6.59-inch Full HD+ (2340 x 1080 pixels) resolutie AMOLED-scherm. Het display is gecertificeerd voor de Echte 10-bits HDR-gaming en video afspelen en heeft een 120Hz refresh rate met 1ms reactietijd. Er is een laag van Corning Gorilla Glass 6 op de voorkant voor bescherming tegen vallen. De vingerafdruk sensor is ingebouwd in het display.