MacBook te koop bij Best Buy: bespaar $500 op de 13-inch MacBook Pro

Als je in de markt voor een nieuwe Apple laptop, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beste Koop de MacBook verkoop omvat de enorme kortingen die verschillende modellen, maten en prijzen. Onze top MacBook verkoop is het 2018 MacBook Pro is te koop voor $1,299.99. Dat is een $500 korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de 13,3-inch laptop.

De 2018 MacBook Pro is voorzien van een 13,3-inch Retina-display, een Quad-core Intel Core i5-processor, 8GB RAM, en packs 256 gb opslag. Deze MacBook Pro is voorzien van een Touch-Bar, die voegt een rij van multitouch controles aan de bovenzijde van het toetsenbord en voorzien van een Touch-sensor-ID, zodat u kunt gemakkelijk het ontgrendelen van uw laptop en het gebruik van Apple Betalen met een veeg van je vinger. De ultra-dunne laptop weegt slechts twee kilo en biedt een indrukwekkende all-daagse levensduur van de batterij van 10 uur.

Zoals we hierboven vermeld, dit is de beste prijs die we gevonden hebben voor de 2018 MacBook Pro en een fantastische prijs voor een ultra-snelle en krachtige laptop. We weten niet hoe lang het Beste Kopen zal de MacBook op de verkoop, dus je moet addertje onder het gras deze deal voordat het weg is.

U kunt zien dat onze roundup van de beste laptops van onder de $500: de beste budget laptops rond en zie je meer van de beste MacBook aanbiedingen.

Lees meer over de Apple-laptop met onze MacBook Pro met Touch Bar review.