Apple kan repareren uw kapotte iPhone 6 of iPhone 6S Plus gratis

Houd in gedachten dat uw iPhone 6 of iPhone 6S Plus is alleen gedekt voor twee jaar na de eerste aankoop door dit programma. Als u al opgelost het probleem uit uw eigen zak, Apple zegt dat het zal restitutie van het geld.
Nu zij zich aansluiten bij een groeiende lijst van Apple-producten gedekt door een reparatie programma. In de afgelopen maanden hebben we gezien dat Apple bieden voor de reparatie van een gebarsten Apple Horloge schermen en reageert MacBook toetsenborden gratis.
Apple heeft aangekondigd een andere dan de officiële reparatie ‘ s, dit keer voor gebruikers met een iPhone 6S of iPhone 6S Plus dat doet het niet. Als Apple bevestigt dat het probleem wordt veroorzaakt door een defect onderdeel, het zal vast de telefoon voor gratis.
Apple lijkt zeker graag neemt de leidende rol in de reparatie van zijn eigen apparaten, in plaats van achter u te wenden tot uw lokale repair shop – de iPhone-11-handsets laten zien een waarschuwing als je een scherm reparatie gedaan door iemand anders dan Apple.

Apple ‘ s vlaggenschip 2015

U kunt ga dan naar de support pagina van Apple heeft naar uw apparaat serienummer en kijk of u in aanmerking komt voor een gratis oplossing. U vindt het serienummer op de iPhone zelf, en je kunt die ook vinden door te tikken op het Algemeen dan Over in de iOS-Instellingen menu.
Via Gizmodo
“Apple heeft vastgesteld dat bepaalde iPhone 6s en iPhone 6s Plus apparaten apparaat schakelt mogelijk niet veroorzaakt door een onderdeel dat kan mislukken”, zegt Apple. “Dit probleem is alleen van invloed op de apparaten binnen een beperkt serienummer bereik die werden geproduceerd tussen oktober 2018 tot en met augustus 2019.”
De gebruikelijke Apple reparatie programma regels zijn van toepassing: u kunt in aanmerking apparaten aan op een Apple of een geautoriseerde Apple-winkel of stuur ze naar Apple in de e-mail. Als er meer dan één probleem met het apparaat, je zou kunnen krijgen een toeslag voor extra reparaties.
Kunt u niet meer kopen van de iPhone 6 of iPhone 6S Plus direct van Apple – telefoons verscheen voor het eerst terug in 2015, de introductie van 3D Touch en een nieuwe rose goud kleur. Zij zou de laatste iPhones hebben een koptelefoonaansluiting.