Wilt u een manier om te zwemmen? Deze AR-bril bieden uw statistieken in real-time

Op 9 (ongeveer € 160, AU0) ze zijn zeker niet goedkoop, maar het is een prijs die veel zwemmen liefhebbers zou bereid zijn te betalen voor de informatie die zij verstrekken.
Net als andere apparaten zoals de Apple Horloge, een ingebouwde accelerometer automatisch weet wanneer u draaien, zodat de lengtes kunnen worden nauwkeurig geteld (het werkt met een/flip zet ook) en kan zelfs erachter te komen welke slag je zwemt – freestyle (borstcrawl), rugslag, schoolslag of vlinderslag.
Onlangs is geïntroduceerd door de Canadese bedrijf VORMEN, zijn een paar van de ‘slimme bril’ met een ingebouwde Augmented Reality (AR) – display, dat in real-time prestatie-informatie zonder dat u hoeft te stoppen bij kijk op uw horloge. Het is een echt eenvoudige, maar slimme oplossing. Maar werken ze?
Als een resultaat, dat hebben we zeker niet aan te raden in de VORM van een veiligheidsbril bij zwemmen in open water, waar moet je in staat zijn om te zien om je heen, of in een zeer drukke zwembad, tenzij u zwemmen in een baan.
Lekkende bril is de vloek van alle zwemmers van beginner tot professional, maar we hadden geen problemen ervaren. De zuignappen bleven standvastig in en liet ons niet in het water. Evenmin hebben zij gekwetst ogen bij het zwemmen, in tegenstelling tot sommige andere bril.

Strak design

Als de VORM brillen hebben een ingebouwde bewegingsmelder ze zal alleen de tijd van het zwemmen uit wanneer u verplaatsen van de muur en het zal onderbreken als u aan het einde van het zwembad voor een pauze. Echter, aan het einde van elke training die u nodig hebt om te onthouden opslaan en afsluiten handmatig, anders is het zwemmen niet worden opgeslagen.
Met behulp van de bril in het water is redelijk eenvoudig. Als je eenmaal hebt zet ze op je gezicht, gewoon druk op de kleine knop aan / uit schakelaar op het display. U kunt het scherm in uw rechteroog of wijzigen van de instellingen van de app, of de bril zelf, om deze in je linker oog.
Nadat u geschakeld hebt de bril op, heb je de mogelijkheid van het instellen van de grootte van het zwembad (wij gebruikten de standaard 25m) en het kiezen van het type duik – ronde zwemmen als je gewoon zwemmen op en neer, of als de intervallen voor het gestructureerd zwemmen work-outs. Dan druk je gewoon op een knop te drukken om de start van het zwemmen.
Echter, als u een zwembad zwemmer die wil om uw vooruitgang te controleren, hebben we zeker zouden aanbevelen. We zijn vooral leuk te zien hoe snel we zwommen elke lengte (deze informatie knippert elke keer dat u draaien) en hoeveel lengtes hadden we gezwommen algemeen, omdat het zo gemakkelijk is om de tel kwijt als je ploegen omhoog en omlaag.

Dit ondanks het feit dat het zwemmen blijft de nummer één deelname aan sport in het verenigd koninkrijk met meer dan 2.5 miljoen mensen zwemmen in zwembaden per week, blijkt uit cijfers van Sport England (nog meer als je open water of zwemmen in de natuur).
Zeker, een aantal van smartwatches, met inbegrip van de Apple Horloges van Serie 2 en verder, zal nu berekenen hoeveel rondjes je hebt gezwommen (zelfs die van een beroerte die u hebt gebruikt) terwijl de waterdichte MP3-spelers – of SwiMP3 spelers, zoals de uitstekende Finis DUO – het bieden van onderwater entertainment. Maar dat is echt al over. Tot nu.

In aanvulling op de informatie die in uw oog te zien tijdens het zwemmen, de app stores massa ‘ s gegevens over elk van uw stekken, met inbegrip van uw splitst (hoe snel je klaar bent met elke lengte en elke 100m), de lijn die u gebruikt, de totale tijd die u zwom en het aantal calorieën dat je verbrand. U kunt zelfs de locatie voor elke zwemmen met behulp van de app een enorme database en het delen van deze informatie via de app met vrienden, u moet kiezen.
Zoals met de meeste sport-tech deze dagen, de VORM bril nemen hun eigen Android/iOS app waar kunt u het apparaat instellen en monitoren van uw stekken, in meer detail dan de twee gegevens die zijn verstrekt in het oog te zien tijdens het zwemmen.

Eenvoudig te gebruiken app

Op de bovenkant van de bril weer te geven is er de totale hoeveelheid tijd die je hebt gezwommen en op de bodem kunt u kiezen uit een scala aan opties, waaronder het totale afstand, calorieën of lengte van het aanrecht. Als alternatief kunt u uw tempo (hoe snel u het zwembad van 50 of 100m) of monitor uw zwembad efficiëntie door het bekijken van de afstand die u reist per slag en uw slag te rekenen per lengte.
Er is geen twijfel over de VORM bril echt de lat hoger te leggen als het gaat om zwemmen tech. Ze zijn helaas niet geschikt voor open water zwemmen en omdat hun ontwerp betekent dat je niet kunt zien zeer duidelijk om je heen (alleen rechtdoor). Ook, in tegenstelling tot de smart watches, ze niet te slaan, GPS-informatie, dus het is niet mogelijk om ze te gebruiken om een track zwemmen in open water. Ze zijn ook een beetje onhandig als je nodig hebt om de instellingen te wijzigen in het water.
Als het gaat om sport gadgets, zwemmers zijn vrij moeilijk gedaan over het jaar. Terwijl fietsers, lopers, zelfs voetballers, hebben allemaal hun eigen gadgets gooien statistieken in real-time, het aantal speciale producten voor liefhebbers van zwemmen blijft teleurstellend laag.
Als we zwemmen meestal in een buitenzwembad, en waren het testen van de bril in de zomer zijn we ervan uitgegaan dat het gebrek aan helderheid kan een probleem zijn, maar de gele scherm was meer dan licht genoeg in de standaard modus. Wat meer is, kunt u de helderheid instellen, hetzij in de app of op de bril (wij raden het gebruik van de app als het kan heel onhandig proberen om te bladeren door de verschillende menu ‘ s in het water).

Aan de slag


Een speciale USB-kabel is bedoeld voor het opladen van uw stroomnet met twee kleine magnetische oplaadpunten op de bril zelf. Tot 16 uur zwemmen kan voorzien worden van een enkele lading, is zeer royaal.
Nou ja, al zijn ze niet perfect zijn, door alle middelen. We testten de bril in een buitenzwembad over een aantal weken, en waren over het algemeen erg onder de indruk.
Gehuisvest in een grote plastic geval, de VORM van een bril zijn onvermijdelijk veel meer omvangrijk dan de standaard bril. Alle elektronica zijn gelegen zeer netjes op één zijde van een eye-stuk waar vindt u twee kleine knoppen – één aan de voorkant voor dat u het apparaat aan/uit, één aan de achterzijde voor het omschakelen tussen de verschillende menu-opties (meer daarover later).

Uitspraak

Gezien de extra bulk je zou verwachten dat de bril om ongemakkelijk te zijn of moeilijk te dragen in het water, maar eigenlijk is dat helemaal niet het geval. In het pakket zijn vier neus bruggen (klein, groot, extra klein, extra groot) aan te passen aan verschillende gezichten, hoewel we er in geslaagd om het gebruik van de standaard middelgrote brug met de bril.
Het enige probleem dat we hadden gezicht was dat, want de brillen zijn zo ontworpen dat u kunt bekijken met de ingebouwde AR-scherm, is er zeer weinig perifere visie. In de plaats daarvan liever op zoek naar een tunnel als u gaat zwemmen.
(Image credit: FORMULIER)