Als het gaat om esports, Intel back-studenten van de universiteit van de toekomst

Welkom bij TechRadar PC Gaming Week 2019. We vieren de meest krachtige gaming platform op Aarde met een in-depth artikelen, exclusieve interviews en essentiële kopen van gidsen die showcase alles wat PC gaming te bieden heeft. Bezoek onze PC Gaming Week 2019 pagina om al onze dekking op één plek.
(Image credit: ESL)
De eerste grote stap in intels nieuwe FutureGen initiatief in samenwerking met NSE en ESL – een programma dat is gericht op het identificeren van esports talent onder studenten aan de BRITSE universiteiten.
Dus, wat indien u lid wilt worden van de NSE het kampioenschap? Nou, ten eerste, maak je geen zorgen als uw universiteit is niet precies een ondersteunende ‘showmom’, het invoeren vereist geen lidmaatschap van de studenten en de universiteit. Er is ook een breed scala aan games die je team aan deel kunt nemen inclusief de wil van League of Legends en Overwatch.

Student vonken

Eerder dit jaar, Intel kondigde de sponsoring van de Nationale Studenten Esports (NSE), het officieel orgaan van de universiteit van esports in het verenigd koninkrijk. Je mag niet gehoord hebben van de NSE, maar het is in wezen het lichaam vechten voor de universiteit esports spelers om serieus genomen te worden door de onderwijs – een vaak moeilijke en frustrerende taak voor degenen die betrokken zijn.
Leerlingen punten verdienen, afhankelijk van waar ze in individuele wedstrijden, deze vervolgens te vertalen naar punten voor een totale Olympische medaille-type tabel voor alle universiteiten.

Leerlingen punten verdienen, afhankelijk van waar ze in individuele wedstrijden, deze vervolgens te vertalen naar punten voor een totale Olympische medaille-type tabel voor alle universiteiten.

Intel is een toonaangevend als het gaat om esports in het verenigd koninkrijk, waar enkele van de beste computing, hardware op de markt en het gooien van zijn gewicht achter esport toernooien, zoals ESL Één en Intel Extreme Masters.
“Wat vind je van het werken in het hoger onderwijs esports ruimte, is dat het niveau van begrip tussen verschillende instellingen kunnen verschillen nogal dramatisch,” NSE executive director Jon Tilbury ons vertelt. “De universiteit met een games cursus gaat het om inzicht te hebben in de games-industrie. Dus wat we deden was om ervoor te zorgen dat het systeem open is mogelijk. Een groep van vijf spelers van dezelfde universiteit, op voorwaarde dat ze kunnen nagaan of ze de studenten van die Universiteit, kunnen meedoen aan de competitie.”
(Image credit: Intel)
Voer Mark, een Universiteit van Nottingham student economie en enthousiaste League of Legends speler. Net als elke student, Mark League gespeeld voor de lol met vrienden, gaat naar de universiteit en besluit hij wilde dingen kick omhoog een inkeping door het spelen van concurrerend maken van een team van zeven vrienden en uiteindelijk ook lid van de NSE toernooi.

“Vroeger, misschien vijf of 10 jaar geleden als je zei dat je je tijd besteden aan het spelen van computerspelletjes, het zou zijn geweest gezien als een verspilling van tijd. Nu kan ik zeggen dat ik heb geholpen met het bouwen van deze gemeenschap en op deze gebeurtenissen en de perceptie is veranderd. Ik zal niet zeggen dat stigma, maar het stereotype over wat gaming en esports is veranderd.”

Maar werkt het echt?

“Wat vind je van het werken in het hoger onderwijs esports ruimte, is dat het niveau van begrip tussen verschillende instellingen kunnen verschillen heel sterk”
Het is allemaal goed en wel, deze instanties en bedrijven ons te vertellen hoeveel ze van het helpen van studenten. Maar, we wilden om te praten met iemand die direct betrokken is bij de Intel sponsoring om te zien of, op de begane grond, deze druk is daadwerkelijk zijn vruchten af.

Het doel is om het vergaren van een niveau van respect voor deze studenten en esports als geheel – te bewijzen, dit is niet alleen een hobby, maar iets dat zou werkelijk een carrière.
De NSE is nog een jonge lichaam, officieel opgericht in 2018. Het werken met de Britse Universiteit en Hogescholen Sport, de NSE wil informeren en adviseren universiteiten op esports – hen te helpen creëren van een meer gastvrije omgeving voor studenten die geïnteresseerd zijn in de industrie.
“Een bedrijf als Intel steeds achter de rug en het ondersteunen van de groei van grassroots esports op universitair niveau is belangrijk en moet serieus worden genomen,” Scott Gillingham, Intel VERZENDING gaming en esports leiden, ons vertelt. “Dit is waar ik zie een kans om onze expertise en help de industrie groeit in het verenigd koninkrijk. Met de NSE, het is niet alleen specifiek over esports spelers; het is allemaal over de mogelijkheden die in de buurt zijn esports.

(Image credit: ESL)
“We hebben studenten die zich hebben ontwikkeld matchmaking platforms en programma’ s voor ze te gebruiken in hun samenleving LAN game-evenement,” Tilbury uitgelegd. “Er zijn studenten die hebben geschreven algoritmes analyseren overeenkomen met de gegevens die wij beschikbaar maken, en zet die in de inhoud van die duizenden andere studenten zijn bezig met.