Cyberpunk 2077 releases hippe nieuwe teaser, maar de modus foto moet nog steeds een mysterie

Cyberpunk 2077 zal zeker een spel met stijl, maar wat zal het spel is gemeld foto-modus toe te voegen aan de mix?

Onze zuster-site GamesRadar gespot deze plagen video op de officiële Cyberpunk 2077 Twitter account, met een glitching weergave van de Nacht Stad gebouwen en knipperende lampjes, en een camera symbool bovenop de top.

We hebben eerst gevangen wind van een Cyberpunk 2077 foto modus terug in September vorig jaar, toen de dezelfde Twitter-account gereageerd op een fan-vragen over de opneming van een foto-modus, zeggen dat “We zijn van plan om het te hebben”, en de #PhotosFromNightCity hashtag in de post hierboven zeker hoeken als een belangrijk kenmerk.

Het zou wel een kleine sectie van het spel, misschien grotendeels als een interactieve manier te waarderen en opnemen van de mooiste (somberste?) momenten van de grootschalige dystopische noir video game.

Natuurlijk, consoles deze dagen komen meestal met een screenshot-functie gebakken in, met de PlayStation 4 controller van de touchpad en de Nintendo-Schakelaar screenshot waardoor een snelle manier om het record visuele bewijs van uw voortgang tijdens een spel. (Zeker, we meestal kijk nooit naar hen opnieuw, maar dat is niet het punt, ok? )

We krijgen het gevoel is dit iets anders, en dat het wellicht een meer actieve rol in Cyberpunk 2077 is de gameplay.

Wat kon de modus foto moet worden gebruikt?

Er zijn een paar voorbeelden van in-game fotografie echt werk gezet om een doel, niet in het minst één van de grootste open wereld-games van de afgelopen tijd, De Legende van Zelda: Adem van de Wilde, die kon je voor het bijhouden van de locaties van wezens of monsters zou je brak met de Sheika Leisteen/oversized smartphone die je krijgt aan het begin van het spel. (Was er een soortgelijke camera monteur in Wind Waker, gecentreerd rond het tonen van NPCs bewijs van je avonturen.)

U kunt ook niet voorkomen dat het praten over Voorbij Goed en Kwaad, die ondanks de enigszins onhandige de bedieningselementen van de camera op de Xbox 360 weten te maken fotografie een centraal en cruciaal onderdeel van het spel.

Dan is er natuurlijk Pokémon Snap, wat kan worden gezegd te zijn begonnen met de trend voor fotografie gameplay, hoeft u vast te leggen Pokemon op het scherm in een schepsel safari te gaan naar nieuwe gebieden of trigger verrassing evoluties.

Pokémon Snap: gotta catch 'em all onscreen

Pokémon Snap: gotta catch ’em all op het scherm

(Image credit: Nintendo)

Gezien de sci-fi aard van Cyberpunk 2077, we denken er vaak behoefte aan foto-of video-bewijs van illegale bijeenkomsten, misbruik van macht, of misschien selfies met Keanu Reeves. We verwachten dat CD Projekt RED ontwikkelaars te slim over het gebruik van technologie in Cyberpunk 2077 is verwrongen wereld om dingen zo simpel, dat wel.

Maar in een wereld van constante surveillance en digitale spionage, kon je niet op in de tijdgeest beter dan door te kijken naar manieren voor het maken van uw eigen gemanipuleerde beelden of deepfakes, of hebben een missie draait om het hacken van een van de Nachtelijke Stad van de enorme billboards met gevoelige beelden die u hebt opgenomen op uw reis. Laat ons niet neer, devs.